Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Tudod vannak női és vannak férfi sportok, és vannak női és férfi sportágak,"
Meg vannak videojátékok, azon belül is olyan játékmódok, amik meg láthatóan eddig sem a valós erőviszonyok realisztikus leképezéléséről szóltak, sem arról, hogy a valóságban kit kivel lehetne egyáltalán egy csapatba tenni. És egész eddig ez nem volt gond.
Azt nem értem, miért nem lehet kimondani, hogy -mit tudom én- a foci szerintetek nem nőknek való sport, olyan abszurd, mintha egy fantasy lenne, vagy pont a nők elöl menkültök a fifába és nem szeretnétek még itt is velük találkozni, vagy akármi...
Én sokkal jobban tisztelnék egy ilyen véleményt, mint azt a mesét habbal, hogy "jajj, de Puskást, MBappét meg csatár Neuer-t lehetne a valóságban is egy csapatba tenni, ha épp nem lenne totál képtelenség".
Hiába még ha csak barátságos meccseken is, de a történelem során többször fociztak nők férfiakkal, mint halott férfiak élő férfiakkal..."Ha ezt nem érted meg, akor pont neked szól manapság a FIFA"
És pont neked/nektek nem. Nem csak az EAFC24, hanem az elmúlt legalább 5 év Ultimate Team-je. Szóval nem tudom egyáltalán miért kínozzátok itt magatokat...
De igen, lehet igazatok van és generációs dolog is ez. Lehet egy videojátékot nem úgy készítenek, hogy 50 éves faszik világnézetéhez igazítják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Óvodások homokozója
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Haditechnika, harcászat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest