Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• EA's hit

őstag

Így 2 nap után nekem is meglepően pozitív eddig az új rész. A játékmenet alapvetően hasonló a tavalyihoz, de kicsit lassabb, úgyhogy szokni kell még. Ami nagyon tetszik, hogy azt vettem észre, hogy egy-egy sikertelen szerelésért sokkal jobban büntet most a játék, mert hosszabb idő, mire a szerelést elrontó játékos újra feláll, megfordul, futni kezd stb., tehát pár másodperccel hosszabb időre esik ki a játékból. Ez nagyon jó, mert a tököm kivan mindig azokkal a szerencsétlenekkel, akik ráfekszenek 90 percen át a tackle gombra, és a meccs végén nekem van 11/7 tackle-öm, nekik meg 80/4. Az ilyeneket talán végre jobban fogja büntetni a játék.

Ami még meglepett, hogy sokkal simábbnak tűnik a játék meccs közben és menüben is (nekem pc-n azért kérdés minden évben a gépigény is, az elmúlt évek alapján tartottam is tőle, de egyelőre jobb, mint az elmúlt 2-3 évben volt). Mintha csökkent volna a gépigény, ami persze nem igaz, szóval vszeg csak jobban van optimalizálva.

Van pár zavaró grafikai dolog (ezek nagy részét beszéltük már, a nem látható gólszerző, az objective-eknél a hiányzó szám, stb.), ilyen a card design is (borzalmas, hogy alul egy sorban írja a statokat és ott látszódik piciben a liga/nemzet/klub is, az idény végére szemüveges leszek tőle), illetve pl. ha chemet rakok a játékosokra, ott is nagyon kicsi számmal írja, hogy hány chem style-om van (pl. van 3 shadow-m, a shadow jobb felső sarkában a 3-as szám olyan kicsi, hogy alig látni). Ezek összességében apróságok, de egy grafikusnak 20 perc munka ezeket kijavítani, szóval remélem lesz majd upgrade hamar :D

Ami a legrosszabb, az a packnyitás animációja, hát az már az elmúlt 2 évben sem volt jó, de most sikerült még jobban elbaszniuk, borzalmas :D

És azért tegnap az első riv meccsemen kiderült, hogy az alapok nem változtak: az ellenfél 80 szerelést nyomott (4 volt belőle sikeres), a 4. percben már pirosat kellett volna kapnia (sárgával megúszta), ez mindent elmond kb. az ő tudásáról. Nekem 6 db 100%-os ziccerem maradt ki (számoltam), volt köztük olyan, ahol a kapusa 3-4 méterről repült vissza az üres kapuba. Ezen kívül rúgtam 3 kapufát is, majd a gyerek az első támadásánál egyenlített egy kipattanós, üres kapus fos góllal (ilyenből majdnem minden meccsen kapok egyet, de én csak 10-15 meccsenként rúgok, miért?). Végül 3-1-re nyertem, de nevetséges volt, mintha egy az egyben a 23, 22, 21, 20... meccseit láttam volna :C

Új hozzászólás Aktív témák