-
LOGOUT.hu
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regirck
senior tag
Sziasztok!
Régóta szemezgetek az e-book olvasókkal és lassan szeretnék vásárolni egyet, de mielőtt ezt tenném szeretném a véleményeteket kérni (hiszen az itt lévő tagok mindegyike jobban jártas ebbe a világba, mint én).
Nagyon sok könyvem van .pdf formátumban leginkább informatika/programozás és ezeket előszeretettel forgatom, de nem a legkényelmesebb notebook-ról ezt a szenvedélyt űzni ezért is szeretnék a közeljövőben beszerezni egy ilyen gépet. Valamint utazás során is hasznát szeretném venném más jellegű könyvek olvasásával.
Amit fontosnak tartanék, hogy legyen benne szótár. Lévén, hogy a legtöbb könyv angol nyelvű (informatika területén), így ha nem jut eszembe egy-egy szó akkor ne kelljen telefonon megnéznem a jelentését.
Legtöbb könyvem .pdf formátumú, így olyasmi e-book-ot keresnék ami ezt lekezeli, vagy ha jól tudom akkor feltöltésnél úgy is átkonvertálja a maga formátumává. Valamint akkad pár könyv amibe ábrák is vannak, de gondolom ezt nem ezen az eszközön fogom kielemezni, de a lehetőségekhez mérten szépen jelenítse meg.
Ebbe a világba most lépnék be, így első körben egy belépő szintű kis gépre gondoltam. Azaz a lényeg, hogy lehetőségekhez képest ne legyen túl drága. Aztán ha megtetszik akkor úgy is idővel jöhet majd egy komolyabb.
Szóval melyik fajta e-book olvasót ajánlanátok?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip StarLight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad 10. Generáció 64GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest