Új hozzászólás Aktív témák

• aggleány

addikt

válasz pusiga #5109 üzenetére

Persze, rosszabb nem lesz, de nem biztos, hogy élvezetes lesz az olvasás. Ha nem tudja kényelmesen fogni azt az olvasót, akkor nem fogja annyira szeretni - ha nem fogja annyira szeretni, lehet, hogy nem is akar majd jobbat. Míg ha vesz egy normálisabbat, akkor ha mégsem jön be, kis veszteséggel el tudja adni, de egy noname valamit nem nagyon fog tudni eladni.

Én eredetileg az Icarus Illumina HD-t néztem ki magamnak, az árban is elfogadható volt, van gombja is, meg érintőkijelző is, aztán majd kiválasztom, hogy mikor melyiket használom. Aztán megláttam a barátnőm Kindle-jét, és nagyon megtetszett, hogy nincs rajta gomb, mert az olyan elegáns (nekem). Ezért elkezdtem olyat vadászni, ami hasonlóan néz ki, tudja azt, amit az Illumina HD, és nem Kindle. Így lett belőle az Aura. Eszem ágában sem volt másfélszer annyit kiadni érte, de miután megláttam, hogy létezik olyan, ami jó is, meg nagyon tetszik is, úgy döntöttem, hogy nekem megéri - mivel miután megláttam, semmi mással nem lettem volna elégedett. Először jött a tudás, után a külső, és nőneműként nekem az adott kütyü külseje is számít.

Új hozzászólás Aktív témák