- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
-
LOGOUT
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz
Libretom #16230 üzenetére
Olvasgatom a külföldi fogadtatást. Csalódottság a köbön, csak néha vegyül bele valami kis pozitívum. A legtöbben a színhőmérséklet állítást hiányolják, és sokaknál ez már vízválasztó is. annyira várták.
Szerintem az volt a kötelező minimum, amire már éppen azt mondhatják az Amazonnál, hogy igen, csináltunk valamit. Csökkentettünk a méreten, de csak a vastagságon, könnyebbé tettük, de csak egy picivel. javítottunk a világításon, de csak egy LED-et tettünk hozzá, beletettük a bluetooth-t, mert már az összes többi olvasónkban benne van. és javítottunk a dizájnon, de csak a kijelzőt mertük egy síkba hozni a kávával, és vízálló is lett, mert a reklámképeken jól mutat vizesen (habár gombok nélkül úgyse sok értelme nem lesz).
Ennél azért mindenki többre számított.Én személy szerint örülök a ráncfelvarrásnak, és ha a kontraszt javult a PW3-hoz képest (értem én, hampidampi, hogy nem, csak nehéz beletörődni), valamint sikerült egy árnyékot nem vető, rejtett LED-es, egyenletes világítást produkálni, én már elégedett leszek a PW4-gyel. És én sem raktam volna bele színhőmérséklet állítást a helyükben, ha még nem képesek egyenletesen megvilágítani vele a kijelzőt a teljes fényerő-tartományban. (A Voyage sárgás LED-jei nekem tökéletesek éjszaka.)
"De aki újonnan venne, annak nagyon megéri." Szerintem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VGA hiba
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest