- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleBiG007
Topikgazda
Telepíthetők lesznek rá olyan alkalmazások, amelyek kompatibilisek a 2.1-es android operációs rendszerrel. Ez egy régi android, viszont megkapod pontosan azt a készenléti időt, amit a többi olvasó produkál, vagy még jobbat is. Nekem a CoolReader és az AlReader van rá telepítve, a GoldenDict szótárprogrammal. Nemrég teszteltem a készenléti időt, ezért telepítettem rá egy alkalmazást, amelyik folyamatosan adminisztrálta az egyes alkalmazásokban eltöltött időt, így pontosan tudtam, hogy mennyit olvasok és szótárazok. Tettem rá még érdekességképpen egy Opera Mini-t és egy Sudoku-t is, de mivel valóban csak olvasásra használom, ezek teljesen feleslegesek rajta.
A többi androidos olvasón (WayteQ pl.) is ezt lehet csinálni, de mivel ott 4-es az android, sokkal több alkalmazás telepíthető, cserébe viszont nagyon rövid a készenléti ideje.
Csak érdekességképpen írtam. Neked van rá pénzed, költsd inkább valamelyikre a korábban említettek közül. Mivel ezt nem gyártják már, ezért inkább olyannak ajánlom, kevés pénzből szeretne egy mindentudó olvasót (világítós-érintős-androidos). 20e alatt, használtan ki lehet fogni egy-egy jó állapotú példányt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged