- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleBiG007
Topikgazda
Telepíthetők lesznek rá olyan alkalmazások, amelyek kompatibilisek a 2.1-es android operációs rendszerrel. Ez egy régi android, viszont megkapod pontosan azt a készenléti időt, amit a többi olvasó produkál, vagy még jobbat is. Nekem a CoolReader és az AlReader van rá telepítve, a GoldenDict szótárprogrammal. Nemrég teszteltem a készenléti időt, ezért telepítettem rá egy alkalmazást, amelyik folyamatosan adminisztrálta az egyes alkalmazásokban eltöltött időt, így pontosan tudtam, hogy mennyit olvasok és szótárazok. Tettem rá még érdekességképpen egy Opera Mini-t és egy Sudoku-t is, de mivel valóban csak olvasásra használom, ezek teljesen feleslegesek rajta.
A többi androidos olvasón (WayteQ pl.) is ezt lehet csinálni, de mivel ott 4-es az android, sokkal több alkalmazás telepíthető, cserébe viszont nagyon rövid a készenléti ideje.
Csak érdekességképpen írtam. Neked van rá pénzed, költsd inkább valamelyikre a korábban említettek közül. Mivel ezt nem gyártják már, ezért inkább olyannak ajánlom, kevés pénzből szeretne egy mindentudó olvasót (világítós-érintős-androidos). 20e alatt, használtan ki lehet fogni egy-egy jó állapotú példányt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows Insider Program
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged