- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gerner1
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleBiG007
Topikgazda
Telepíthetők lesznek rá olyan alkalmazások, amelyek kompatibilisek a 2.1-es android operációs rendszerrel. Ez egy régi android, viszont megkapod pontosan azt a készenléti időt, amit a többi olvasó produkál, vagy még jobbat is. Nekem a CoolReader és az AlReader van rá telepítve, a GoldenDict szótárprogrammal. Nemrég teszteltem a készenléti időt, ezért telepítettem rá egy alkalmazást, amelyik folyamatosan adminisztrálta az egyes alkalmazásokban eltöltött időt, így pontosan tudtam, hogy mennyit olvasok és szótárazok. Tettem rá még érdekességképpen egy Opera Mini-t és egy Sudoku-t is, de mivel valóban csak olvasásra használom, ezek teljesen feleslegesek rajta.
A többi androidos olvasón (WayteQ pl.) is ezt lehet csinálni, de mivel ott 4-es az android, sokkal több alkalmazás telepíthető, cserébe viszont nagyon rövid a készenléti ideje.
Csak érdekességképpen írtam. Neked van rá pénzed, költsd inkább valamelyikre a korábban említettek közül. Mivel ezt nem gyártják már, ezért inkább olyannak ajánlom, kevés pénzből szeretne egy mindentudó olvasót (világítós-érintős-androidos). 20e alatt, használtan ki lehet fogni egy-egy jó állapotú példányt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged