- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atilla001
senior tag
Legyen nyilPUSKÁD.
ugyanúgy működik hangtalan ugyanannyit sebez csak öt lövetű. Továbbra sem "értem" a céltalan hentelésnek mi értelme van. Fejlődésnek se látom értelmét most olyan szinten vagyok hogy bárkit bármikor egy vagy két csapásra szétverek. Legénd 50. Védekezésnek taktikázásnak egyszerűen nincs jelentősége. Valahogy az egész megreked és belefullad a monoton csápolásba. Most hogy legend 50 nél a legkisebb tévedésre is 75% át elveszi a tapasztalati pontoknak még jobban úgy érzem hogy csak szívatás az egész. A Dying light egy nagy fellobbanás és utána a végére egy nagyon kicsi parázs marad az is csak a vér fanatikusoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Windows 11
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 27MK600M-B 27" IPS FHD monitor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4534
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Amazfit GTR Mini okos óra
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ugyanúgy működik hangtalan ugyanannyit sebez csak öt lövetű. Továbbra sem "értem" a céltalan hentelésnek mi értelme van. Fejlődésnek se látom értelmét most olyan szinten vagyok hogy bárkit bármikor egy vagy két csapásra szétverek. Legénd 50. Védekezésnek taktikázásnak egyszerűen nincs jelentősége. Valahogy az egész megreked és belefullad a monoton csápolásba. Most hogy legend 50 nél a legkisebb tévedésre is 75% át elveszi a tapasztalati pontoknak még jobban úgy érzem hogy csak szívatás az egész. A Dying light egy nagy fellobbanás és utána a végére egy nagyon kicsi parázs marad az is csak a vér fanatikusoknak.