Aktív témák
-
ymi
csendes tag
válasz
Lord Zero #3387 üzenetére
Hello!
szerintem próbáld meg ezt a progit:winavivideoconverterv 6.2 (ha üdvözlő szöveg nélkül akarod használni a progit akkor ezt a verziót szedd le a netről)
Vagy van egy másik megoldás is de az egy kicsikét bonyolúltabb kell hozzá: virtualdub, tmpg enc, srt v. sub to ssa(attól függ milyen a felirat file) ha érdekel leírom hogyan csináld!
üdv:ymi -
ymi
csendes tag
válasz
oregharcos #3243 üzenetére
Hello
Amikor exportálni akarod a fájlt akkor igy csináld:
File-->export-->movie ekkor bejön egy export movie ablak, itt a settingsre kattintva előjönnek a beállitási lehetőségek.
balra fent
general: file type. microsoft dv avi
range: entire clip
export video,export audio,add to project when finished ezeket pipáld be
embedding options: none
video: felülről lefelé:dv pal, millions of colors, 25 fps, d1/dv pal (1.067)
resompres: maintain data rate
keyframe and rendering: fields: lower field first
optomize stills pipálni
audio:
uncompressed
48hz
16bit
stereo
1 frame
ha ezeket beállítod akkor ezután remélem hogy elfogja neked menteni dv aviba, ezt az avit pedig szerintem tmpg enc progival konvertáld át dvd formátumba, ez a progi m2v és wav fájlt fog neked csinálni. tmpg enc proginak van dvd author változata és abba belehúzva az m2v és wav fájlokat akár menüt is készíthetsz a filmednek. remélem sikerűl megcsinálnod a filmedet sok sikert.
Ui: írtam egy e-mailt hogy mi lehet még a gond. -
ymi
csendes tag
Na szóval
ID:Szerk: ymi: azon már túl vagyok (.mpg egyébként
Ez itt szerintem a legnagyobb probléma a minőséget tekintve, ugyanis vágni DV AVI a legjobb formátum és az AP nem csípi ha más formátumot vágsz vele ezért a minőség probléma. Ugyhogy ha rám halgatsz akkor beviszed az anyagot 720*576 DV AVI formátumban, majd megvágod leszámoltatod az AP-rel DVD formátumra igy lesz m2v és wav kép-hang formátumod ezt behúzod a TMPG DVD authorba és megcsinálod vele akár menüvel akár menü nélkül a kész felirható video ts illetve audio ts könyvtárakat.
Remélem még nem késő!
UI: Ha ez a kártya nem tud az álltalam leírtak szerint digizni akkor sory nem én vagyok a te embered. -
ymi
csendes tag
válasz
oregharcos #3231 üzenetére
Szia
Lehet hogy tudok neked segíteni! Jó lenne tudni milyen formátumban vitted be az anyagot és, hogy mit szereretnél a végén készíteni belőlle! Gondolom DVD-t.Én dolgoztam már egy párszor az AP-rel ha leírod mit szeretnél szívesen segítek amiben tudok ! -
ymi
csendes tag
THX
A legjobb az ha önnállóan jössz rá a dolgokra, tudom, hogy ''sok idő'', de amira egyedűl jössz rá azt tudni fogod később is kamatoztatni más progiknál. Amit valaki megmutat azt álltalában hamarabb el is felejted. Egyébként nem kell órákig konvertálnod feleslegesen a legtöbb proginál megszakítható a művelet, és a már átkódolt anyag elmenthető! Annak alapján pedig láthatod a különbségeket más más beállitások között! -
ymi
csendes tag
Hello
1: A winavi szvsz beleégeti a felíratot a képbe, tehát ha csúszik a felíratod a kész anyagban , akkor valószínüleg nem volt jó már avi formátumban sem a felírat filmhez való időzítése sem. Nézd meg az avit Mplayer-ben, hogy akkor is csúszik-e a felírat.
2: Váletlenül nem konvertáltál vele egymás után két filmet és elfelejtettél újj könyvtárat megadni a mentés helyének? Mert nekem akkor csinált ilyet. Vagy ha lemezről dolgozol és oda mutat a mentés helye akkor sem tudja oda menteni (mármint a lemezre) a kész anyagot. -
ymi
csendes tag
HELLO
Hogyan tudok tobblepcsos menut kesziteni?
Próbáld ezzel TMPGEnc DVD Author v1.5.15.49
neroban szinte barmit konvertalok, azt irja,h. csak dvd9 re irhato, vagy felezzek
használd helyette ezt:winavivideoconverterv6.2 nállam kb 30-45 perc között van egy film avi----->dvd ha kell felírat automatikusan hozzá rakja
Ha nem vagyok elegedett a hangerovel hogyan tudom feljebb tornazni?
ha a Pegasys.TMPGEnc.Plus használod akkor van ilyen opció benne a hangerő növeléshez csak utánna még át kell engedned a dvd autoron is hogy kész dvd filok legyenek és ez igy együtt kb 3h-ra vagy virtual dub-ban szétszeded a képet és a hangot és aztán szintén virtual dub-ban a wav fájlt behúzod és van ebben is hangerő növelés ha kész az új wav-ot össze fűzöd a leválasztott képpel és a kész filmet (ami már hangosabb) behúzod a winavivideoconverterv6.2-be és igy szintén 30-45 perc a konvertálás+ ahangosításod kb10-15 perc de még igy is megvan durván egy óra alatt nem 3h mint fentebb
szóval igy csináld ha lényeges az idő mert akkor a winavivideoconverterv6.2-től jobbat nem találsz SZERINTEM
Aktív témák
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- BONTATLAN! WD Western Digital Blue SN580 1TB M.2 PCI-e Gen4 SSD!
- Hibátlan - TOSHIBA PC P300 3TB 7200rpm 64MB 3.5" SATA merevlemez
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Hibátlan - Samsung 250GB 970 Evo Plus m.2 NVME SSD - Western Digital 250GB m.2 SATA SSD