- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
Aktív témák
-
OddMan
őstag
ImgBurn 1.3.0.0 verziójával szeretnék kiírni egy MDS ISO formátumú filmet egy Ricoh DVD+R DL 2.4x 8.5GB lemezre. Az első kérdésem, hogyan tudom beállítani az ImgBurn progiba azt, hogy a BookType DVD-ROM típusú legyen?
Az asztali lejátszóm asszem támogatja a DVD+R DL lemezeket és ez miatt nem vagyok biztos abban, hogy érdemes-e a BookType-ot DVD-ROM típusúra állítani?
A +R lemezek BookType típusát az írok alapban tudják módosítani, vagy ehhez a művelethez is feltört firmware szükséges?Az íróm egy Pio DVR-108 v1.20 RPC1 firmware-el.
Előre is köszi a válaszokat/segítséget.
[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
Kössz erdoke!
Iderakom a help-ből kimazsolázott lényeges részeket, hátha mást is érdekel.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
All optional settings MUST be placed in the '[Options]' section of the .ini file, otherwise they will be ignored. Any settings changed here will not be activated until the next time you run DVD-RB.
Target Output Size
TargetSectors= nnnn
CCETargetSectors=nnnn
ReJigTargetSectors=nnnn
QuEncTargetSectors=nnnn
HCTargetSectors=nnnn
Use Sectors, 1 sector = 2Kb.
Example: CCETargetSectors=2236400
As a reference the default for DVD-RB is 2236400 sectors and the maximum for a DVD-5 is 2297888. You should always leave a some room for error.
TargetSectors will be the default for all methods. Other, mode specific, target sector settings will override it when using that mode.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
A DVD-Rebuilder progiba be tudom azt valahogyan állítani, hogy ne DVD-5 hanem DVD-9 méretre tömörítsen egy filmet?
Van egy filmem, aminek 10GB a mérete és azt szeretném egy kétrétegű lemezre kiírni. -
OddMan
őstag
2 sup felirat fájlt milyen progival tudnék összeragasztani?
A muxman sajnos csak a videó és audio állományokat engedi összeragasztani, de nekem van egy szétvágott DVD-m és a feliratot is szeretném egybe gyúrni, de semmilyen progit nem találtam, ami a sup fájlokat kezelné.
[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
Kicsit már régen volt, de azért leírom, hátha másnak is lesz ilyen problémája.
Szóval a Shrink elindítási problémám megoldódott.
A ''Data Execution Prevention'' -nél kellet felvenni a ''DVD Shrink 3.2.exe'' fájlt és innentől kezdve már indult is, mint huzat.
Ezt a beállítást a Control Panel/System/Advanced/Settings-ben a Data Execution Prevention fülre kattintva lehet eszközölni.
[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
Szerintetek lehetséges, hogy feketelistára tette a Microsoft a shrink-et és azért nem indul?
Észrevettem, hogyha a 2003 server oprendszerre feltelepítem az új SP1-et, akkor többé nem indul el a shrink, viszont ha leuninstallálom az SP1-et, akkor újra működik. Az is tény, hogy nemrég megjelent egy újabb SP1 a windows2003 szerverhez.
Nagyon különös.
[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
Tudja valaki, hogy mitől nem indulhat el a DVD Shrink?
Egyszerűen hiába klikkelek az .exe file-ra nem történik semmi.
Az új directx9c-t raktam fel utoljára.
Megőrülök!Mi a bánatért nem indul el?
gépem:
Windows Server 2003 (eddig jól ment ezen a rendszeren)
AMD Athlon 3500+
ABIT KN8-SLi
Gigabyte nVidia 7800GT 256MB
[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
válasz
IRON STORM #3838 üzenetére
Csak szöveges módban tudod az 5.1-et beállítani, a GUI-ban nem lehet.
-
OddMan
őstag
válasz
IRON STORM #3836 üzenetére
ffmpeg-el
pl.: ffmpeg -i hang.wav -ab 384 -ac 6 hang.ac3 -
OddMan
őstag
válasz
IRON STORM #3832 üzenetére
Cuttermaran király progi, köszi!
Egyébként a hangot a netről leszedett avi fájlból szedtem ki, ami 5.1-es és tényleg qurva jól szól, csak ezt a csúszást kéne valahogyan eltüntetni.
Most cuttermannal próbálom az m2v fájlt hozzáigazítani az AC3-as streamhez.
Ha így sem lesz jó, akkor tényleg csak a vagdosós módszer marad, amit erdoke ajánlott. -
OddMan
őstag
Úgy oldottam meg a problémát, hogy csináltam egy megfelelő (8 sec körüli) wav fájlt, amit átalakítottam 6 csatornás ac3-ra és ezt a kis darabot hozzáragasztottam az ac3-as stream elejéhez. Most már tökéletes a hang a film elején, de a végére már kb 1 másodpercet elcsúszik (korábban jön a hang, mint kéne).
Mit lehet ezzel kezdeni? -
OddMan
őstag
Végül is nekem egy olyan progi kéne, mint a muxman, csak az ac3 hangot el kellene tolni a kezdéstől 9600ms-el. Szal ha a 240-ig képkockához ér a film, akkor kellene elkezdeni lejátszani a hangot és akkor már tökéletes lenne a dolog.
A feliratokkal is szívtam rendesen, mire a képpel szinkronba raktam őket. -
OddMan
őstag
Esetleg olyan progi is érdekelne, amivel az m2v fájlok elejéből tudnék lecsippenteni pár kulcs képkockát.
A virtualdubmod engedi vagdosni az m2v fájlt, csak nem tudom lementeni ugyan ebben a formátumban. -
OddMan
őstag
A VirtualDubMod_1_5_10_2_All_inclusive progival sikerült kiszednem az avi fájlokból az AC3-as hangsávokat és úgy látom, hogy a muxman szépen össze is fogja ragasztani nekem azokat. A kérdésem, hogy a muxmanban az audionál a delay értékével tudom tologatni azt, hogy az AC3-as hang mennyivel később kezdődjön, mint a film?
[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
Hogyan lehet egy AC3-om fájl elejéhez 5 vagy 10 másodperc csendet hozzáfűzni?
Azért akarom ezt csinálni, mert ennyivel rövidebb az AC3-om amit szereztem, mint maga a DVD film.
Utána a muxman-al fogom, összerakom a képet, hangot és feliratokat.
Ja és még egy kérdés: Milyen progival tudom egy avi fájlból kinyerni az AC3-as hangot?
No meg ha kivettem az avi-ból, akkor össze is kéne valahogyan ragasztanom az AC3-as fájlokat.
[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
DVD Rebuilder v0.95 Freeware (Limited) Edition verzióban milyen korlátozások vannak?
A Cinema Craft Encoder SP Trial Version 2.70.02.00 verzióval használom a DVD Rebuildert, ha ez számít. -
OddMan
őstag
Van egy pár vob fájlom, amihez új ifo fájlokat kellett csinálnom. Az ifoedit progi ''create ifo'' funkciójával csináltam meg az új ifo fájlokat. Viszont szeretném a kész ifo fájlban megváltoztatni a cell time-okat. Hogyan tudom ezt megtenni?
-
OddMan
őstag
válasz
Hikomat #3211 üzenetére
A DVD Decrypter programot használd ISO READ módban, aztán ISO WRITE módban meg ki is írhatod a filmet a dual layer-es lemezre. Ja és a DVD Decrypter ingyenes!
Innen le is töltheted!
Bővebben: link -
OddMan
őstag
A kódolás kb. 3,5 óra 1+4 pass-nél egy 3.7GHz-es P4 esetében. Szal a 12 óra azért eléggé túlzás. A készítők szerint 1+3 pass-nál nincs értelme többet beállítani a CCE-nél, ezért gondoltam, hogy akkor 1+4 pass már az elérhető maximális minőségű képet adja az adott bitrátához képest.
strike-force : A DVD2ONE-t felejtsd el! Ha már nem akarsz CCE+Rebuilder-t használni, akkor ajánlom a Nero Recode 2-öt vagy a CloneDVD2-öt. A transzkóderek között szerintem ezek adják a legjobb képet és könnyű is használni őket, no meg időben is verhetetlenek.
[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
A Shrink-el ki lehet venni az extrákat! Miután betöltötted a filmet a shrink-be megnyitod az extrákat és amelyik nem kell ott kiválasztod a ''Still Image'' szöveget a lenyíló ablakból és beraksz a helyére egy képet. Így nagyon kicsi helyet fognak foglalni az extrák. Van más módszer is, de azok bonyolultabbak és sokszor nem is működnek jól.
-
OddMan
őstag
válasz
firefighter #3151 üzenetére
Ja és itt a plugin a VirtualDUB-hoz.
Bővebben: link
A SubtitleWorskop progival tudsz srt meg sub file-okat ssa-ra alakítani.
OddMan
őstag
válasz
firefighter #3151 üzenetére
VirtualDUB + a hozzá való plugin
[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
Na eltávolítottam a sallangot. Így azért már nagyon frankó lett.
-----------------
[11:42:04] Phase I, PREPARATION started.
- VTS_01: 2 321 559 sectors.
-- Scanning and writing .D2V file
-- Processed 153 270 frames.
-- Building .AVS and .ECL files
- Reduction Level for DVD-5: 95,7%
- Overall Bitrate : 5 032Kbs
- Space for Video : 3 765 784KB
- HIGH/LOW/AVERAGE Cell Bitrates: 5 657/819/5 032 Kbs
[11:45:05] Phase I, PREPARATION completed in 3 minutes. -
OddMan
őstag
Ez a gyűrűk ura bővített változatának egyik lemeze. Lehet, hogy ennél a filmnél is rosszul állapítja meg a film hosszát a rebuilder v0.86
Ja és 5 pass van beállítva a rebuilder-be. Szal az 1+4 a CCE-ben.
Itt a teljes prepare log:
-----------------
[07:29:45] Phase I, PREPARATION started.
- VTS_01: 2 902 120 sectors.
-- Processed 153 270 frames.
- VTS_04: 65 478 sectors.
-- Processed 4 407 frames.
- Reduction Level for DVD-5: 38,7%
- Overall Bitrate : 2 044Kbs
- Space for Video : 1 573 800KB
- HIGH/LOW/AVERAGE Cell Bitrates: 2 291/500/2 044 Kbs
[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
Észrevettem, hogy az új Rebuilderek a LOW-hoz mindig 500-as értéket írnak a logban.
„- HIGH/LOW/AVERAGE Cell Bitrates: 2 291/500/2 044 Kbs”
Ez csak azt jelenti, hogy 500 Kbs-nél nem lehet kisebb a bitráta ugye?
Azért kérdem, mert régebben magasabb szokott lenni. -
OddMan
őstag
Mostanában több filmet is kódoltam Nero Recode2-vel és DVD-Rebuilder +CCE-vel is, de nem igazán látok különbséget a kettő között, csak időben.
Lehet, hogy én vagyok vak, de mostanában úgy érzem, hogy a Rebuilder csak az időmet vesztegeti. Mondjuk a Recode2 is eljátszik vagy 45-50 percet, de mégsem 3-4 órát. Esetleg azt leírhatnátok, hogy ti összehasonlítás közben tudatosan mire figyeltek oda. -
OddMan
őstag
Kössz az infót erdoke.
Ez a PgcEdit nagyon bejött nekem.
Más:
Ezt az új DVD-RBHELP.chm-ben olvastam: ''5. Mention that any more than 1+3 (CCE) passes is pretty much overkill, and results in very negligible quality gains''
- Ezek szerint a DVD-Rebuilder-ben a ''pass''-t 4, 5 fölé nem igazán érdemes rakni. Talán így egy kicsit tisztázódik a pass-ok számának vitája.
[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
Én nem nagyon foglakozom ilyesmivel, de szerintem a FilmMachine programot próbáld ki.
Innen tudod leszedni, meg angol nyelven használati utasítás is van.
OddMan
őstag
PgcDemux v1.2.0.4-el szétszedtem az alien1-et felirat, kép, és hangfájlokra. Utána az ifoedit v0.971 ''Author New DVD'' funkcióra klikkeltem, ami elkészítette az új ifo és vob fileokat. Így már akadásmentesen játssza az asztali lejátszóm. A kérdésem, hogy van annak valamilyen módja, hogy a menüt valahogyan visszapakoljam ebbe a verzióba?
Arra gondoltam, hogy a VTS_01_0.VOB file-t visszamásolom és valamilyen programmal módosítani kéne az új ifo file-t, hogy újra aktív legyen a menü. Lehetséges ez valamilyen ifo szerkesztő progival? -
OddMan
őstag
Azt be lehet valahogyan állítani a 2.70-es CCE-nek, hogy állandóan ''low'' legyen a prioritása?
-
OddMan
őstag
Sajnos az van, amire gondoltam. Újra tüzetesen megnéztem az instancopy-t és sajnos most vettem észre, hogy rosszul ismeri fel a hangsávokat az alien3 filmnél.
Szal hibás bitrátákat ír ki meg nem jeleníti meg rendesen a létező hangsávokat.
Alien3 film:
--------------
- Shrink: megcsinálja, de nem valami jó a kép és néha akad.
- Nero Recode2 (megcsinálja, néha az asztali lejátszó képtelen szinkronban maradni és kicsit belassúl, majd felgyorsul a kép aztán újra beáll normál sebességre)
- CloneDVD2 (ugyan az, mint nero recode2-nél)
- CloneDVD (megcsinálja, de ilyen sz@r minőséget még nem láttam.)
- InstantCopy (A kép szép, de hang nincsen, mert nem ismeri fel rendesen a hangsávokat és a bitrátákat is rosszul ismeri fel)
- DVD-Rebuilder (nem tudja megcsinálni). Valszeg a DGDecode.dll már az elején szarul csinálja meg a szükséges fileokat ezért -11%ra akarja tömöríteni a cce)
Arra akarok kilyukadni, hogy a Nero recode2 vagy a CloneDVD2-nél van jobb transcoder? Ha nincs, akkor megcsinálom ezekkel. Esetleg ha valakinek sikerült megcsinálnia az Alien3-at menüvel mindennel, az leírhatná, hogy milyen progival sikerült.
[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
Úgy csináltam, hogy a beállításoknál mindent bepipáltam az angol és magyaron kívül. Szal a hangsávokat ki is tudom választani, de nincsen hang. Az is lehet, hogy az InstantCopy sem tud megbirkózni az Alien3-al. Eddig egyébként csak a Nero recode2 meg a CloneDVD2 tudta csak normálisan megcsinálni, de néhányszor így is megakad a film a lejátszóban.
Nektek mi a véleményetek a nero recode2 és a CloneDVD2 közül szerintetek melyik csinál jobb képet? -
OddMan
őstag
Na sikerült kiírni az anyagot.
A baj csak az, hogy nincsen hang. Olyan, mintha az Instatnt copy letörölte volna a hangsávokat. Kiválasztani ki lehet a megmaradt hangsávokat, de hang az nuku.
Egyébként beállítottam neki, hogy az angol és a magyar hangot és feliratot tartsa meg a többit pedig távolítsa el. A legújabb trial verziót használtam (v8.0.3). -
OddMan
őstag
Az InstantCopy készített nekem egy rakás pdi,pdi00, pdi01 stb.. kiterjesztésű fájlokat.
Ezekből a fájlokból hogyan tudok DVD-t csinálni? -
OddMan
őstag
válasz
ragazzo #2972 üzenetére
DVDDecrypter-rel szedd le a filmet a merevlemezedre és utána már bármelyik programmal, feldolgozhatod a filmet.
Innen letöltheted a DVDDecrypter-t (ingyenes)
OddMan
őstag
válasz
attilam #2957 üzenetére
attilam: erre gondoltál ugye? CloneDVD 3.0.2.5
OddMan
őstag
válasz
IRON STORM #2948 üzenetére
A nero recode2 is nagyon szép képet csinál a shrink-hez képest. Sajnos az Instant Copy-t még nem tudtam kipróbálni.
Tudtok valami warezoldalt, ahonnan letölthető? -
OddMan
őstag
Szerintetek melyik a legjobb transcoder? Némely esetben a dvd rebuilder nem működik, szal muszáj mást használni. Melyik transcoder adja a legjobb ''minőséget''?
- Nero Recode2
- PowerDVD Copy
- Instant Copy
- Intervideo Copy (vagy valami ilyesmi) -
OddMan
őstag
válasz
mocifonok #2942 üzenetére
Nekem dettó ugyanez van! Én is szeretném használni a Cinema Craft Encoder v2.70.01.05 CCE-t, de nekem is hibaüzenetet ad a rebuilder.
verziók:
Rebuilder: v0.83b
CCE: v2.70.01.05 +crack
AviSynth v2.55
DGDecode: v1.1.0
REBUILDER.INI
----------------------------------------
[Options]
SkinVersion=3
HalfD1=00
Convert_16_9=00
DisableInterlace=00
CCE=3
EncoderMinimized=1
LogFile=1
[Paths]
Working=C:\DVD_FILMS\WORK\
Output=C:\DVD_FILMS\WORK\
Source=E:\DOWNLOAD\WAREZ\DVD\ALIEN\ALIEN III\
CCENEW=C:\Program Files\CCE SP Trial Version\cctspt.exe
MPEG2DEC=E:\Download\prog\DVD_REBUILDER\DVD-RBv083Free\DGDecode.dll
[CCEOptions]
VBR_bias=30
Quality_prec=20
eclPasses=5
[Setup]
Languages=1111111111111111111111110111111111111111111101111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111
sLanguages=1111111111111111111111110111111111111111111101111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111
[Audio]
Selected=01101
[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
Kicsit lehet, hogy OFF!
Tudtok DVD író progit és transcoder progit Linux alá?
Kicsit lehet, hogy OFF volt! -
OddMan
őstag
Milyen progikkal lehet vob fájlokból az m2v (mpeg2) streamet kinyerni?
Eddig a vobedit-el szedtem ki az m2v fájlokat utána AviSynth+CCE-vel megtömörítettem az m2v file-t. Aztán az ifoedit VobExtras paranccsal összeraktam, de sajnos állandón egy akadozó nézhetetlen sz@rt kapok. Olyan, mintha diavetítőn nézném a filmet. A Dvd Decryptert is tud m2v fájlt kinyerni a vob-ból, de az meg képtelen a teljes összes PGC-t tartalmazó stream-et kinyerni. Sajnos pár filmnél a pgc-k átfedik egymást így ha egyesével szedegeti ki az mpeg2 streameket, akkor akkora m2v fájlok keletkeznek, amekkora rá sem fér egy dvd9-re és persze redundáns a stream.
Mondjuk azt is észrevettem, hogyha vobedit-el kinyerek egy m2v file-t és utána tömörítés nélkül újra összerakom az ifoedit VobExtras parancsával, akkor jó lesz.
Talán a CCE ront el valamit tömörítéskor? Persze ha az m2v filet külön játszom le akkor még tökéletes.
Ja és a CCE+AviSynth mellett még a dgmpgdec110 progit is használom a D2V file előállításához.
[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
válasz
tigerleslie #2715 üzenetére
mpeg file dvd lemezen?
Nem vob-ot akartál írni?
[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
válasz
tigerleslie #2707 üzenetére
Ez egy szöveges módú program! Nincsen grafikus felülete!
Parancssor (fekete hátterű karakteres ablak)
Start->Futtatáshoz írd be hogy ''cmd'' aztán enter.
cd parancsal léphetsz be a DVD film video_ts könyvtárába
pl.: cd dvdfilmem\video_ts
C:\DVDFILMEM\VIDEO_TS>fc /b Vts_01_0.bup Vts_01_0.ifo
ezután enter és már ki is írja, hogy egyformák vagy különbözőek az összehasonlított file-ok.
[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
válasz
tigerleslie #2703 üzenetére
Lehet, hogy nem sokat segítek, de szerintem azt írja, hogy a .BUP és .IFO fájlok valamiért nem egyeznek meg. A windows-ban van egy szöveges módú ''fc'' parancs, amivel byte-ra össze tudod hasonlítani a file-okat. Ha tényleg különböznek, akkor ott valami nem okés.
-
OddMan
őstag
Én ilyenkor azt csinálom, hogy amikor a rb-ben elkészül a film, akkor betöltöm a Shrink-be és a movie tömörítését kikapcsolom, de a menün és az extrákon nyomorítok még egy kicsit, ami általában elég is, mert max talán ha 50-100MB-al nagyobb a film 4,7GB-nál. Így a filmnek marad a CCE-s minősége a menün meg lehet tolni egy kicsit, mert az meg még úgysem volt tömörítve. Ja és ez kb 3 perc utómunka a Shrink-el.
-
OddMan
őstag
válasz
attilam #2607 üzenetére
attilam: A 3 pass és a 10 pass között mekkora minőségbeli különbség van?
Van értelme 2 vagy 3 pass-nél többre állítani a CCE-t?
Még sosem volt erőm kipróbálni azért kérdezem, de valahogy nemtom elképzelni, hogy az adott algoritmus 2-3 pass után még valamilyen hatalmas minőségbeli különbséget tudna produkálni. -
-
OddMan
őstag
Nero-6.6.0.8a.exe
NVE-3.1.0.0.exe
Használja valaki a legújabb nero-t? Sajnos nekem a recode csak egy application error-t dob és utána kilép. Nálatok megy?
[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
Szerintem a DVD-RB v077a (beta) Public Release hibás!
Összetömörítettem vele egy filmet és nagyobb lett az eredmény, mint amit egy DVD5 szabványú DVD-re ki lehet írni.
A DVD-RB v072a (beta) Public Release verzió ugyanazt a filmet már jó méretre tömörítette. A 077-es szerintem a ''prepare'' résznél rosszul számol.
Az új és régebbi verziókat innen lehet letölteni.
MÁS:
Nektek volt már olyan, hogy a CCE kifeküdt ''Memory Read Error'' hibaüzenettel?
MÁS:
Próbáltam használni az új Cinema Craft Encoder v2.70.01.05 verziót, de nekem nem müxik.
Hibaüzenetet ad a Rebuilder.
MÁS:
Az AviSynth-et mire használja a Rebuilder?
[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
Az IfoEdit-hez hasonló progi létezik?
Az ifoedit-ben a ''VOB Extras''-ra kattintás után meg kell adni az eredeti film helyét és az új újratömörített .m2v file nevét. Ezután az ifoedit összerakja a filmet, de sajnos rosszul. Folyamatosan szaggat a kép és a hang is elcsúszik.
Sajnos a Rebuilder sem képes minden filmet megcsinálni ezért keresek egy olyan profi programot, ami az eredeti film és az új m2v file alapján újra összerakja az ifo, bup, vob fájlokat, persze helyesen.
Esetleg a DVDMaestro használata után meg lehet azt valahogyan csinálni, hogy a film eredeti menüje legyen hozzárakva az adott filmhez? -
OddMan
őstag
A Cinema Craft Encoder 2.70.02.00 verziójához létezik együttműködő EclCCE ?
A 2.70.02.00 verziónál ugye nem lehet használni a régi EclCCE-t és így hibaüzenetet ad a Rebuilder v0.74PR.
''...\item.ecl is not a ecl for CCE SP Trial Version.''
[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
''Add sequence end code'' mit jelent?
Berakok egy képet, hátha így már tudtok segíteni.
Az újabb CCE-k már eltérnek ettől, de ez az opció az újakban is bent van. A help sajnos nagyon nem ír erről semmit, viszont több helyen ajánlották, hogy legyen bekapcsolva. Ezért lenne jó tudni, hogy mit jelent ez az opció.
[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
#2435-re valaki?
-
OddMan
őstag
CCE guruk: ez az opció mit jelent ''add sequence and code'' ?
-
OddMan
őstag
Esetleg még olyan progit is keresek, ami tud valamit kezdeni az .m2v fájlokkal.
A ReMpeg2-ről mi a véleményetek? Mennyivel rosszabb a CCE-nél?
CCE-vel lehet valahogyan M2V file-t tömöríteni? -
OddMan
őstag
erdoke: légyszi ird be a fórumba a rebuilderhez hasonló progik nevét.
Nem baj ha nehezebb, vagy nem fog működni, de legalább ki tudom próbálni őket. Talán valamelyikkel sikerül megcsinálnom az Alien3-at. Köszke
A rebuilder nagyon kicsi bitrátát állapít meg ezért lesz iszonyú ronda az elkészült DVD. Szerintem ugyanazt a részt többször is hozzáadja ezért a DVD méretét szerintem jóval felülbecsüli az eredeti mérethez képest. Szal a prepare-nél rosszul számol.
[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
Csak DVD Decrypter és CCE-vel lehet gyári DVD-t egy az egyben tömöríteni 4,3GB írható DVD-re???
-
OddMan
őstag
-
OddMan
őstag
up! #2338
Egyszerűen nem értem, hogy az Alien3-nál miért detektál hibás értékeket a DVD-Rebuilder. Az 1,2,4-et szépen megcsinálta, de a háromnál mindig hülyeségeket detektál.
- Reduction Level for DVD-5: -23,9%
- Overall Bitrate : Kbs
- Space for Video : -472 950KB
- HIGH/LOW/AVERAGE Cell Bitrates: 100/100/0 Kbs
Ja és a dgmpgdec121.zip-et használom + DVD Rebuilder 0.74
[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
DVD-Rebuilder 0.74 prepare gombra kattintás után ez kerül a log-ba.
Az Alien3 részét szeretném kódolni, de rosszul állapít meg egy csomó értéket a Rebuilder. Mi lehet a baj?
-----------------
[21:47:57] Phase I, PREPARATION started.
- VTS_01: 3 591 271 sectors.
-- ANGLE and/or INTERLEAVING is present.
-- Processed 277 250 frames.
- Reduction Level for DVD-5: -23,9%
- Overall Bitrate : Kbs
- Space for Video : -472 950KB
- HIGH/LOW/AVERAGE Cell Bitrates: 100/100/0 Kbs
[21:51:23] Phase I, PREPARATION completed in 4 minutes.
----------------- -
OddMan
őstag
DVD Rebuilder-ben a ''Video Title Sets''-nél nektek az összes VTS_xx látszik az adott filmnél?
Én akár milyen filmet töltök be hiányosan mutatja a VTS_xx fileokat.
Tehát ennél a filmnél:
VIDEO_TS.BUP
VIDEO_TS.IFO
VIDEO_TS.VOB
VTS_01_0.BUP
VTS_01_0.IFO
VTS_01_0.VOB
VTS_01_1.VOB
VTS_01_2.VOB
VTS_01_3.VOB
VTS_01_4.VOB
VTS_01_5.VOB
VTS_01_6.VOB
VTS_01_7.VOB
VTS_02_0.BUP
VTS_02_0.IFO
VTS_02_0.VOB
VTS_02_1.VOB
VTS_03_0.BUP
VTS_03_0.IFO
VTS_03_0.VOB
VTS_03_1.VOB
VTS_04_0.BUP
VTS_04_0.IFO
VTS_04_1.VOB
látnom kéne a VTS_01, VTS_02, VTS_03 és VTS_04 fileokat nem? -
OddMan
őstag
Szerintem a prepare nem működik jól!
A munkakönyvtárban ugye elkészülnek a V01, V02, V03, stb... file-ok.
Na most nekem a filmem így néz ki :
VIDEO_TS.BUP
VIDEO_TS.IFO
VIDEO_TS.VOB
VTS_01_0.BUP
VTS_01_0.IFO
VTS_01_0.VOB
VTS_01_1.VOB
VTS_01_2.VOB
VTS_01_3.VOB
VTS_01_4.VOB
VTS_01_5.VOB
VTS_01_6.VOB
VTS_01_7.VOB
VTS_02_0.BUP
VTS_02_0.IFO
VTS_02_0.VOB
VTS_02_1.VOB
VTS_03_0.BUP
VTS_03_0.IFO
VTS_03_0.VOB
VTS_03_1.VOB
VTS_04_0.BUP
VTS_04_0.IFO
VTS_04_1.VOB
Viszont nekem V02-vel nem generálódnak file-ok.
A Video Title Sets-nél is csak a VTS_01, VTS_03, VTS_04 látszik.
Ez baj lehet?
[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
A DVD-Rebuilder v0.70(BETA) az utolsó fázisban (rebuild) hibaüzenetet ad és megáll.
''DVD Rebuilder experienced a buffer overflow. Error #0004. Process must abort.''
Mi a baj? -
OddMan
őstag
Avisynth open failure:
Mpeg2source: couldn't open source file, or obsolote D2V file
C:\akarmi.avs, line 5
A DVD Rebuilder + QuEnc+ Avisynth-el szeretnék kódolni, de mindig ezt a hibaüzenetet kapom.
A prepare lemenet és az Encode gomb megnyomása után kapom ezt az üzenetet.
Mit csinálok rosszul? -
OddMan
őstag
Hogyan kell egy meglévő DVD-n lecserélni egy audio stream-et egy másikra?
A DVDMaestro-val már csináltam DVD-ket, de most csak annyit szeretnék, hogy egy létező 2.0-ás hangsávot lecserélni egy másik 2.0-ás hangsávra, úgy hogy a felirat menü stb maradjon. A DVD ráfér egy 4.7GB-os lemezre.
Egyébként a Star Wars 2.0 Angol stream-et szeretném lecserélni a magyar 2.0-ás szinkron-ra.
Előre is köszi a segítséget!
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hegesztés topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrotik routerek
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PlayStation 1 / 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- ÁRCSÖKKENTÉS: LG 42LB650V 42" LED TV eladó
- Crucial 2x4GB DDR3 asztali RAM egyben eladó (megy dualban)
- ÁRCSÖKKENTÉS Rapture Monitor Arm TURRET SX állítható magasságú monitortartó 32"-ig
- Fujitsu B22T-7 Pro IPS LED monitor eladó (21.5", Full HD, hangszóró, USB HUB)