- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A magyar Duke Nukem 3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Szétesés alatt azt értettem, hogy nem találja.
Kodiba raktam csatorna logokat és meg kell egyeznie a fájlnévnek a csatorna nevével. A többi kliens nem rakja be az alapértelmezett nyelvet a csatorna nevébe és nincs kedvem egyesével átnevezni vagy a fájlokat, vagy a csatornákat.
De ha nincs más megoldás, akkor ez lesz, mindenesetre ez elég furcsán működik. -
fatal`
titán
Megérkezett minden, a media server is.

Arra van lehetőség, hogy a többhangsávval rendelkező csatornáknál ne tegye bele az alapértelmezett hang nyelvét a csatornanevekbe? Sajnos így megy át a Kodiba is és így szétestek a csatornalogok.
-
fatal`
titán
Közben a historyban megjelent, akkor gondolom csak várnom kell a kódra.
-
fatal`
titán
Megvettem a programot PayPallal (egyelőre a Media Server nélkül, azt majd később), le is vonta a pénzt (ki is írta, hogy You paid 20,00 EUR to CM&V Bernd Hackbart), de se e-mailt nem kaptam a PayPaltól, se a transaction historyban nem látszik. Ez normális jelenség, vagy valami probléma van? Eddig bárhol vásároltam PayPallal, mindig azonnal jött e-mail.
Maga a DVBViewer kulcs, a manuális e-mail miatt később érkezik azt értem, csak a fentieket furcsállom.
-
fatal`
titán
Jól gondolom, hogy az ünnepek alatt hiába veszem meg, nem kapom meg az adatokat, csak legkorábban hétfőn?
Ha jól látom a Buy lapon, akkor manuálisan generálják a leveleket.
-
fatal`
titán
Sziasztok!
Használja valaki Kodiból a DVBViewert? Stabil?
MediaPortalom volt, de instabil a pluginja, most az ingyenes TVMosaic van fent (ez már megszűnt), ez jól működik.
Megvenném a DVBViewert (a media szerver pluginnal együtt), de csak ha jól működik Kodi alatt is.

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lexus, Toyota topik
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dalra fakad, zenét szerez a Gemini
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha monitorról nézek tv-t, akkor a programot használnám, de az tudom milyen, mert megnéztem a demoját.