- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
válasz
garga pista #20507 üzenetére
tehát ha jól értem, akkor [ez az antenna] [ezzel] a kábellel átalakítás nélkül összedugható a készülékkel?
-
[w]
őstag
válasz
garga pista #20505 üzenetére
egy 20dBi nyereségű beltéri nincs pariban ezekkel a kültériekkel?
szerk: t.i. a kültéribe még koaxot is be kell kötni, akkor is ha szekrény tetejére teszem
-
[w]
őstag
válasz
qnadam #20501 üzenetére
azért kérdeztem, hogy van-e kifejezetten javasolt típus, ami tapasztalatok alapján bevált, mert nem igazán lesz lehetőségünk próbálkozni (értsd: én vidéken megrendelem nekik -> pesten házhoz viszik -> bedugják -> profit, ha nem jó nem tudunk végigzongorázni több fajtát)
-
[w]
őstag
válasz
wassermann #20496 üzenetére
megvan a típus T28D310EW, amiről - még ha szerencsére nincs is 15 éves, de - sokat már nem tudtam kideríteni...
DTV tunerje van, azt már nem tudom mpeg4-et tud-e
elsőre milyen antennával kellene próbálkoznom, van konkrét javaslatod?
qnadam: amit tudok, hogy a 2. emeleti lakás belső udvarra néz és még véletlenül sem Buda felé néz, ezek szerint (a szó szoros értelmében is) rosszak a kilátások?
-
[w]
őstag
válasz
garga pista #20492 üzenetére
nincs a tv-ben tuner, nyilván azért keresek hozzá megoldást, 2. emelet egyébként
érdekelne, hogy ennyiért melyik az a jobb antenna, mert ezzel így semmit nem mondtál
-
[w]
őstag
Budapest, 7. kerületben kellene megoldanom egy DVB-T vevővel minimális tévézési lehetőséget idősek számára
van tapasztalatotok, hogy a környéken mennyire jó a vétel, például egy ilyen antenna megfelelő-e a célra?
a vevőkészülék egy Sencor SDB 523T lesz, erről mi a vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 64GB (2x32) DDR5 4800Mhz CL40 UDIMM
- iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256gb
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium - Akkumulátor 92%
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Gombászkönyvek egyben
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest