- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Org
aktív tag
válasz
wassermann #14161 üzenetére
Bocsi.
http://www.grandplaza.hu/delock_atalakito_hdmi_a_male_to_vga_female_67349?utm_source=argep&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_linkHa jól gondolom, akkor ugyan olyan sz*r lesz, mert nem elektronikus. :/
-
Org
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, h vettem egy LG Tv-t és össze szeretném kötni a PC-vel.
A PC-n D-Sub-os kimenetel van (monitorral működött D-Sub -- D-Sub).
TV-n csak HDMI.
Vettem egy D-Sub DVI átalakítót, DVI HDMI átalakítót + HDMI kábel. Valamiért nincs képem a TV-n.
Notebook-om meg nem veszi észre h van hozzá csatlakoztatva valamilyen kimenetel.
Remélem jó helyen raktam fel a kérdést, ha nem akkor sorry.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest