Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbslut
csendes tag
Koszonom mindenkinek!
-
bbslut
csendes tag
válasz
Kernel #13983 üzenetére
Ok. Nagyon koszonom!
A kabelszolgaltatom egyebkent analogba is adja (a digitalisan kodoltakat is, kiveve az hbo-t) a csatornakat. A problemamat ugy gondoltam megoldani, hogy az eppen felvenni kivant (pl. HBO-t) elinditom a tv felfevojevel, csatornakat valtani meg a regi analog felvevomon tudnek. Gondoltam en. De amikor a tv-n bemenetet valasztok, hoy lassam az analog csatornakat az analog felveon keresztul, akkor a tv-n a digitalis felvetel leall.
-
bbslut
csendes tag
Sziasztok!
A jelenlegi tv-ben van dvb-c tuner, es egy kartya a jelenlegi kabelszolgaltatomtol. Felvetelnel nem lehet csatornat valtani.
Megoldhato ez egy pluszban a tv ele kotott dvb-c tuneres szerkezettel?(igyekeztem ertelmese feltarni problemamat, lehet, hogy nem sikerult
)
es koszonom a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest