- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
- Kempingezés és sátrazás
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuck Norris
senior tag
Igazatok volt, antenna hiba. Erősítő nélküli kétcsápos+középen egy kerek drót típusú antennám van. Elolvastam a hogyan állítsuk be a szobaantennánkat útmutatót és az alapján visszatoltam a csápokat és hasára fektettem az egészet és voila, jön minden.
Köszönöm a segítséget.
-
Chuck Norris
senior tag
Kösz a választ.
Kis szobaantennám van de max. 15Km -re lakok a szabadsághegyi toronytól és amit az "A"-n sugároznak azok tökéletesen bejönnek. Találtam ezt a korábbi hozzászólást, hogy hozzá lehet adni kézzel a multiplexert [link] ezért gondoltam, hogy hátna nekem is valami ilyesmi kellene, esetleg valami újabb FW a készülékemre, igaz olyat sehol sem találtam. -
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok,
Van egy DPS HD 60 készülékem és csak az A multiplex jön be -nagyon jó a kép csak ritkán törik meg- a C meg egyáltalán nem. A készüléken kellene valamit frissíteni esetleg? Próbáltam már nyomogatni de semmit nem találtam.
Köszönöm a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Ottocast N71C Apple Carplay / Android Auto
- Samsung Odyssey G5 27" (1440p, 144Hz, 1ms)
- Fanatec GT DD Pro (8Nm) + Mclaren GT3 v2 + QR2 csatlakozók (Kifogástalan állapot!)
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest