- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyus87
aktív tag
válasz
Watt25 #11770 üzenetére
Szia!
Nem tudja a DVB-C-t a tv-m már beszereztem conax modult, de későn jöttem rá, azt hittem, az összes LCD-nek tudnia kell amelyik képes befogadnia ezt a modult, tévedtem...
Most kicsit utána néztem és tényleg úgy néz ki, hogy DVB-C HD dekódert kell vegyek, csak azt akartam, hogy erősítsen itt meg valaki ebben... Természetesen tudom, hogy a szolgáltatónak is van HD dekódere, de eszem ágában sincs 1400 Ft-okat fizetni havonta mondjuk 5 évig, vagy addig amíg a szolgáltatás fenn áll, inkább megveszek magamnak egyet.
Még jó hogy nem vettem meg gyorsan a legolcsóbb DVB-T-t, mert bukfenc lett volna...Na, várj, most esik le... AD100, ez olyan ismerős. Apósomnál is az van és náluk mikrohullámú kapcsolatuk van. Akkor lehet, hogy DVB-C kell. Szóval, nem ártana tisztázni, hogy hogyan kapod a jeleket...
Van a környezetemben egy olyan cég ahol kamerákkal foglalkoznak, ott dolgozott egy srác antenna szerelőként, ő mondta, hogy a DVB-C fog kelleni nekem. Az itt leírtak is megerősíthetik a dolgot azt hiszem
-
Petyus87
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Hozzáértők segítségét kérném...
Vettem egy szép nagy LCD tv-t és HD adást szeretnék nézni...
A Hello HD a szolgáltatóm és jelenleg AD100-as kulcskártyás dekódereim vannak, ezek jártak anno a szolgáltatáshoz, viszont ezek scarton keresztül adják a képet, nem HD képesek.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen HD dekóder lenne nekem jó ami kulcskártyás...
Azt hallottam, hogy hiába veszem az olcsóbbik dvb-t dekódert, nem lesz jó, mert a coaxon jö na jel, állítólag dvb-c dekódert kell vegyek, az lesz a jó... Meg tudna engem valaki erősíteni ebben?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- OLED TV topic
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Motoros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- SteelSeries Alias Pro XLR + RODE PSA1+ állvány
- Eladó egy használt Asus Vivobook Pro 15 OLED (K6502HE-MA030) laptop
- IPhone iPad Apple watch készülékek szervize.
- Dell XPS 15 7590, 15,6" 4K IPS Touch, i7-9750H CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, GTX 1650 VGA, W11
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest