Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
murdoc24
csendes tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Komplikato
azbest
spiritex
Köszönöm a válaszokat ,neki ugrok akkor vadászni egy jobb boxot és ha sikerrel járok örömmel megosztom veletek

-
cigam
titán
válasz
Komplikato
üzenetére
Ez nagy butaságnak tűnik, mert
- csak dvb-t tuner van benne
- a beépített kártyaolvasó sima ci, utólag nem módosítható(beépített konax modul)
+ már nem is lehet kapni, max használt piacon.Elárulod melyik oldalon írnak ilyen félrevezető tesztet?
-
rebugra
aktív tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Van egy Hauppage WinTV Nova-T-m , és nem jön rajta semmi
pedig tudja a DVB-T..mi lehet a hiba? Most épp Németbe vagyok, Münchenbe, és (elvileg) 15 adónak lazán kéne jönnie rajta, de semmi...
Van valami megoldás?? -
bzoley
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
A "gagyi" Hybrid stuff csak továbbítja az adást a szoftvernek, szinte egy öngyújtó is képes már erre. A szoftvertől függ, mit tudsz kezdeni a stream-mel.
wassermann:
Egy Leadtek tunerhez sincs hivatalosan Linux driver. Keresned kell másik gyárót. -
PuMbA
titán
válasz
Komplikato
üzenetére
Milyen patch kell? Nekem már volt egy 1080p filmtrailerem ami ment gyorsítással pedig nem volt fent semmiféle patch. AMD HD3200-am van. Nekem is fekete kép van,ha beteszem a hardveres gyorsítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.13
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pedig tudja a DVB-T..mi lehet a hiba? Most épp Németbe vagyok, Münchenbe, és (elvileg) 15 adónak lazán kéne jönnie rajta, de semmi...
wassermann