Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
válasz
-SeveN-
üzenetére
Ez nem (feltétlen) lesz egyszerű dolog, mert pl. a szolgáltató le tudja tiltani, hogy több csatornát kidekódoljon egyszerre a CI modul. Vodafone (exUPC) ezt csinálja biztosan.
Szóval előbb azt kellene kideríteni, hogy a modul enged-e több adót egyszerre.
A másik út amit írtam, ha nincs párosítva a kártya a modullal, akkor sima ügy már. Keress egy ismerőst akinek szintén van modul+kártya és cseréljétek meg a kártyákat, ha utána is megy sima ügy, mert CI modul nélkül egy olvasóban is menni fog.
Viszont én CI modulos külső tunert nem nagyon láttam, esetleg lehet lesz vki aki tud linkelni, de a legtöbb csak egy pendrive méretű stick. Esetleg egy külön CI olvasó jöhet szóba, nem tudom ilyen van-e. -
garga pista
őstag
válasz
-SeveN-
üzenetére
Amit -SeveN- linkelt az egy sima set-top-box, neked ez semmire se jó.
Biztos CI olvasó kell neked és nem sima kártyaolvasó?
Mi a mostani eszközöd pontos típusa, talán Technisat CableStar?
Illetve ha CI olvasó kell(ene), azt kéne kideríteni, a kártya+CI modul össze van-e párosítva, mert ha nincs akkor egy olcsó kártyaolvasó is tudja olvasni a kártyát CI modul nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan iPhone 16 (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann