Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
válasz
-SeveN- #19863 üzenetére
Ez nem (feltétlen) lesz egyszerű dolog, mert pl. a szolgáltató le tudja tiltani, hogy több csatornát kidekódoljon egyszerre a CI modul. Vodafone (exUPC) ezt csinálja biztosan.
Szóval előbb azt kellene kideríteni, hogy a modul enged-e több adót egyszerre.
A másik út amit írtam, ha nincs párosítva a kártya a modullal, akkor sima ügy már. Keress egy ismerőst akinek szintén van modul+kártya és cseréljétek meg a kártyákat, ha utána is megy sima ügy, mert CI modul nélkül egy olvasóban is menni fog.
Viszont én CI modulos külső tunert nem nagyon láttam, esetleg lehet lesz vki aki tud linkelni, de a legtöbb csak egy pendrive méretű stick. Esetleg egy külön CI olvasó jöhet szóba, nem tudom ilyen van-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Borderlands 4
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ASUS PRIME A320M-K/Ryzen 3 3200G/8 gb DDR4
- Xbox Series X sok extrával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-520M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest