- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
-
zhagyma
őstag
Így már értem a problémádat. Hogy miért nem lehet egyszerre kerestetni a DVB-T / C -t az analóggal, arra van technikai ötletem: A DVB-C / T rész egy chipes OFDM demodulátor lehet, amely egyszerre csak az egyik szabvány szerint tud dolgozni (mivel mostanában jelentek meg az ilyen TV-k, mindenki az egychip-es olcsóbb megoldást választhatta). Manuális hangolás esetén biztosan lehet választani.
-
zhagyma
őstag
Szia!
Egy Analóg / DVB-T / DVB-C vevős készülékben egy RF (rádió frekvenciás) tuner van és több (Analóg / DVB-T / DVB-C) szabványú "feldolgozó egység". Két eltérő szabványú digitális adás egyidejű vételéhez dupla RF tuner kellene, valamint dupla MPEG2/MPEG4 dekóder és a TV-nek támogatnia kell a PIP (Picture In Picture) funkciót. Na ez ritka jószág lehet ...
-
bigdigit
addikt
én viszont 1 nap alatt letudtam a leadteket.leadtek winfast dongle h usb.
még a kábel tv is csak ultragagyi minődégben jött be rajta fekete fehérben.digitális adást nem talált.még jó,hogy vissza adták az árát.viszont az avermedia volar hx usb kitűnően működött már elsőre is.azóta mást se nézek csak
mtvHD adást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- iOS alkalmazások
- EAFC 25
- Ford topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest