Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati2
őstag
Én is pontosítok:
Valahol olvastam, hogy a bot antenna jobban összeszedi a házakról visszavert jelet mint a tányéros. De a tunerhez adott bot antennában meg nincs erősítő

Ezeket az fényképkeret tipusú erősítős DVD-T antennákat meg nem is tudom melyik kategóriába soroljam, vagy egyáltalán hogy működnek

-
zhagyma
őstag
Pontosítok!
...A felerősített jelet majd a dvb-t tuner demodulálja. A kiválasztott csatorna mpeg stream-jét pedig a PC h264 dekódere fogja neked kicsomagolni. Vázlatosan ennyi...
helyett
...A felerősített jelet majd a dvb-t tuner demodulálja. A kiválasztott csatorna mpeg stream-jét pedig valamilyen splitter szétválasztja (pl.: Haali) majd az mpeg4 video folyamot a h264 (pl.: CoreAVC) dekódolja a hangot (pl.:ffdshow megfelelő kódekje) fogja neked kicsomagolni. Vázlatosan ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Házi hangfal építés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Társasjáték topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő