- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Most, hogy visszaolvastam, lesett a tantusz mit szeretnel.
1. botantenna: visszvert jelekkel javítani a vételt.
2. erősítéssel javítani a vételt.A két hatás együttesen hátha biztosítja a szükséges eredményt. Elóerősítős botantennát céloznál meg. Mivel analóg adásnál van általad elfogadható minőségű jeled, az elgondolás megér egy próbát. Javaslat:
1. Keress egy VHF/UHF antenna erősítőt és kösd a botantenna és a tuner közé. (cstalakozási problémák áthidalhatók)
2. Keress egy beépített erősítős "aktív" botantennát. -
wassermann
Topikgazda
zhagyma beelőzött, de ha már bepötyögtem nem törlöm
Igen a botantenna jobb abból a szempontból, hogy a DVB-T a viszavert jelet is tudja hasznosítani. A "képkeretszerű" szobaantenna belül valószínűleg egy irányított "szendvics"-antenna. Egy időben előszeretetel használtak kicsit nagyobb méretben hasonlókat Pest környékén az AM-mikró-hoz.
-
zhagyma
őstag
A botantenna valóban nem irányfüggő, hiszen minden irányból képes egyenlő eséllyel jelet fogni. Ezért a visszavert jelek, és tipikusan mozgás közbeni vételre jó megoldás.
Hogy a DVB-T tuner pontosan hogyan csinálja az időben eltolt, amplitudóban változó jelek "felhasználását" és az átviendő információ helyes sorrendbe rakását azt pontosan nem tudom megmondani mivel még nem olvastam el részletesen a DVB szabványt, vagy a szilikon tuner gyártók technikai leírásait, ezért ez ügyben pontos információval nem szolgálhatok.
Az általad "fényképkeret" típusú antenna szerintem irányfüggő. mivel "orcával" az adó felé kéne fordítani. Ha igaz a DVDB-T tuner "visszavert" jelek vételére való képessége, akkor akár a botantennával jobban is járhatsz bizonyos esetekben (bár az irányított tetőantenna nyereségét valószínűleg nem fogod elérni). Egy próbát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa Rally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Tőzsde és gazdaság
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann