- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Korábban linkeltem egy tárhelyet. Úgy tűnik a kérdéses STB-ből származó stream még fennt van. Tegnap lejátszottam DVBViewer-rel (kép/hang jó). Kidumpoltam: 188 byte-s csomagokból áll, tehát szabványos ts stream. A kép- és hangcsomagokat azonosító pid is van a csomagok fejlécében. Viszont nincs leíró tábla, amiből a programok kinyerhetnék a stream információkat. Valószínűleg ezért hasalnak el. Lehet hogy csak ragasztani kell a ts elejére egy PMT táblát tartalmazó 188 byte-s ts csomagot kitöltve ...
-
upszilon
őstag
Mindezek alapján egy pillanatig sem érezném törvénysértésnek egy
Nem értünk egyet. Mielőtt megvetted, tájékozódhattál volna. Most az "így jártál" kategóriában találtad magad. Majd egy másik készülék talán meghozza a sikert. Erre való ez a fórum is -többek között-, hogy vásárlás előtt tudj tájékozódni. A warez-szoftverek alkalmazása utólag, mert bután vásároltál? Ez egy másik dolog, és nem legális. Te ezt a két dolgot szépen össze akarod mosni. Megteheted, de kérlek ne itt. OK?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest