Hirdetés
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- Toma
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Corsa02
üzenetére
Hát szerintem nem lehet kikapcsolni, mivel így biztosítja egyik nagy erényét, hogy lehet tekergetni az adásban, de ha felteszem, akkor megnézem, de nem rémlik.
wtv file ból az anyag kinyerésére még mindig semmi ?
(#4375) hati
Én ezt elhiszem, csak bonyolult a beállítása.
Ill, hát nekem nem is sikerült, digi adásokat megtalálta ugyan, de képet már nem tudtam varázsolni rá.A win 7 et birja egyébként ?
Van értelme kinlódni vele ?Azért az MTV megb***tja a digitális adását, ugyanis ha épp nem HD ben jön, akkor mi a bánatért nem lehet olyan felbontásban adni, hogy ne legyen szükség a Pan Scan ra.
Ezt is csak a Windows Media Center tudja normálisan.
Meg talán a PowercinemaMarha szar, hogy csak a képernyő közepén van egy kockában a kép,
fekete keret mind a 4 oldalon.
4:3 as képernyőn nézném.Egyébként, most hogy ki akartam vágni a gépből a diigitális tunert, sikerült az antennát úgy elhelyezni, hogy tökéletes a vétel.
Csak ez a felvételi gond zavar, ill, ha nem lehet nornális módban felvenni, akkor nincs semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Aorus 12500h 64GB RAM 4060 512SSD
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann