Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Corsa02
üzenetére
Hát szerintem nem lehet kikapcsolni, mivel így biztosítja egyik nagy erényét, hogy lehet tekergetni az adásban, de ha felteszem, akkor megnézem, de nem rémlik.
wtv file ból az anyag kinyerésére még mindig semmi ?
(#4375) hati
Én ezt elhiszem, csak bonyolult a beállítása.
Ill, hát nekem nem is sikerült, digi adásokat megtalálta ugyan, de képet már nem tudtam varázsolni rá.A win 7 et birja egyébként ?
Van értelme kinlódni vele ?Azért az MTV megb***tja a digitális adását, ugyanis ha épp nem HD ben jön, akkor mi a bánatért nem lehet olyan felbontásban adni, hogy ne legyen szükség a Pan Scan ra.
Ezt is csak a Windows Media Center tudja normálisan.
Meg talán a PowercinemaMarha szar, hogy csak a képernyő közepén van egy kockában a kép,
fekete keret mind a 4 oldalon.
4:3 as képernyőn nézném.Egyébként, most hogy ki akartam vágni a gépből a diigitális tunert, sikerült az antennát úgy elhelyezni, hogy tökéletes a vétel.
Csak ez a felvételi gond zavar, ill, ha nem lehet nornális módban felvenni, akkor nincs semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- XIAOMI Redmi Note 14 Pro 5G 8/256
- POINT S WINTER S 185/65R15 88T téligumi acélfelnivel
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann