- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
wwenigma #18164 üzenetére
ez anno egy kernel bug lehetet a pi esetén, azért volt a váltogatós script, hogy mert csak egy frontend jött fel, az ami a kiválasztott volt. Ha friss libreelec esetén megint ez van, akkor sikerült visszahozni a régi bugot szerintem
érdemes rákeresni, hogy jelentették-e már, ha ez aktuális verzios hivatalos build [link]. Nem tudom miért nem a githubos issue rendszert használják, ez a fórumos teljesen követhetetlen nekem.
dmesg logokat érdemes nézni, tuner kihúz bedug és normál reboot után is. Lehet rebootnál rossz, menet közben bedugottnál meg jó, régebben is volt ilyen jellegű bug nekem némelyik tunerrel. Esetleg tvheadend logot is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged