- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
wwenigma #18164 üzenetére
ez anno egy kernel bug lehetet a pi esetén, azért volt a váltogatós script, hogy mert csak egy frontend jött fel, az ami a kiválasztott volt. Ha friss libreelec esetén megint ez van, akkor sikerült visszahozni a régi bugot szerintem
érdemes rákeresni, hogy jelentették-e már, ha ez aktuális verzios hivatalos build [link]. Nem tudom miért nem a githubos issue rendszert használják, ez a fórumos teljesen követhetetlen nekem.
dmesg logokat érdemes nézni, tuner kihúz bedug és normál reboot után is. Lehet rebootnál rossz, menet közben bedugottnál meg jó, régebben is volt ilyen jellegű bug nekem némelyik tunerrel. Esetleg tvheadend logot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Asus RTX 3050 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!
- Samsung, Apple, Xiaomi, Huawei, Honor, Google szerviz, kijelzőcsere, akkumulátor csere, futárral is!
- Samsung Full HD LED Monitor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest