- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
farkas-j #17790 üzenetére
"A leírása szerint streamelést is tud."
Igen tud. Van egy applikáció hozzá, azon keresztül lehet streamelni androidos, eszközre. (többiről nincs infom)
http://m3digital.hu/ab-cryptobox/ab-cryptobox-650hdc - itt is látni az androidos appot, bár azóta már biztos frissült.A stream mellett különböző beállításokat is lehet végezni, akár távirányítóként is funkciónál, vagy a felvételt is belehet állítani, időzíteni.
+ Tud a mobil is felvenni a streamból.
Azért megjegyzendő, mivel egy tuneres, ezért egy muxon lévőt lehet csak nézni a tv-n és pl telefonon. De azon belül lehet akár különböző adó is.
Nyáron mondjuk hasznos lehet, ha valaki kint akar tv-zni. A saját hálózaton biztos működik, azt nem tudom távolról, hogy lehet rákapcsolódni/ a saját hálózatra hogy lehet.
Érdekesség még kikapcsolni ki lehet a box-ot de bekapcsolni már nem appról, ruterben bekapcsolásig, egy jel sincs, gondolom ezért. De ez lehet beállítási probléma, talán nekem emiatt nem megy a DLNA (DMR) - (a gép látja, át is küldené rá, de az nem fogadja, nem válaszol, visszafelé is ugyan ez ebben a módban írja a box, hogy vár a csatlakozásra... a másik viszont megy, internet rendben) - De ez amúgy is más funkció nem stream.
PC-re még nem próbáltam, de ahogy utána néztem, a legegyszerűbb talán a chrome-ot használva, + kell valamilyen alkalmazás, vagy program, hogy az androidos dolgokat is tudjuk kezelni. A chrome-ban meg van valami, szinkronizáló, vagy nem tudom mi amivel akár átlehet küldeni teljes képernyőre is. Vhol lementettem, de ezzel végül nem kiértelmeztem foglalkoztam anno.
De itt van talán egy b verzió:
http://windowsphoneapks.com/APK_G-MScreen-G_Windows-Phone.htmlHa ez win mobilos app, és működik, akkor azzal már lehet könyebb "dolgozni" mint a fenti ötlettel.
Persze lehet ez is win op rendszer verzió függőVagy van még
egy lehetőség, még pedig, hogy egy google által készített eszközt usb-n csatlakoztatunk, amivel tudjuk már használni az androidos dolgokat, de ennek ára olyan 10ezer körül van. Ez meg annyit nem ér valószínüleg, már mint a projektDe androidon működik azért igen
"2. Tudja (legalább fogadni) a belső hálózati esetleg Interneten keresztüli kártyamegosztást?"
Erre nem tudok válaszolni, nem foglalkoztam ilyennel, mert nekem nincs kártyám. Viszont meg jelent egy CI message menü is pl. Lehet ezen a téren is van változás, de erről semmilyen tapasztalatom, infóm nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged