Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
Új hozzászólás Aktív témák
-
debianos
aktív tag
válasz
azbest #16509 üzenetére
Jaja. Viszont utána jártam picit. Nem nálam van a gond. Rendszerszintű probléma. Van amelyik disztróval mevy, van amelyikkel nem. Debian 8-cal elvileg megy. Viszont elég szégyen, hogy 17.2-es full kódekes Mint KDE-n nem... Sajnos a pótlására még nem találtam megoldást. Egy leírást igen, de azzal addig sikerült eljutni, hogy már fel sem ismerte semmi. Na mindegy, majd még kutatok. Ha valaki tud valamit, akkor ne tartsa magában!
VLC-t bekonfigoltam, igaz dvb-appsból "fordítva" nem lett meg a Euronews, de pótlom majd. Vannak még azért problémák vele. Elég fapados. Valaki nem tud valami normális DVB lejátszót Linuxra? Tvheadenddel nem mertem foglalkozni még, meg nem is feltétlenül akarnék, mert csak ezen az evy gépen menne, aztán annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest