- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
zichie #12600 üzenetére
Igen ezt megtaláltam, hogy ez a kartya a bizonyos nexus s dvb-c reinkarnációja azaz szivas van vele. A linkelt fórumban ugyan van hozza driver és szoftver is, de mint irtad, amig nincs magyar teszt addig nem lehet biztosra kijelenteni.
Egyebkent az árakról csak annyit, hogy ha ezt akcióban postával adják 8ezerért es alotte ugyanugy 20ezer volt, akkor a kedves kereskedők rothadjanak meg akik kihasznaljak a dvb-c varázsszót és extraprofittal ertekesitik ezeket az eszközöket.
Na ezert van nekem a fent emlitett STB amivel barmit fel tudok venni TS-ben (HD MPEG4-et is bar kép nincs felvetel közben mert csak SD mpeg2 hardveres) Par hete lattam ugyanilyen cuccot 6ezerér, valaki nem volt tisztaban mit ad el. Amugy 10-12 korul megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest