- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
radi8tor #1159 üzenetére
Programja válogatja, de általában igen. TS -t megfelelő programmal lehet vágni (TMPGEnc Xpress tudja talán) és mondjuk át tudod rakni az egészet mkv -be hogy könnyebben kezelhető legyen (ezt pedig mkvmerge tudhatja, de én még nem próbáltam. mod: nem, az csak program stream -et tud, transport stream -et nem, de talán a TMPGEnc tud program stream -be menteni a vágás után)
Gusztáv: ő most hardveres kódolásról érdeklődött, nem dekódolásról. Tehát hogy a kapott H.264 -et menet közben lehet-e újratömöríteni kisebbe.
-
Gusztáv
addikt
válasz
radi8tor #1159 üzenetére
Igen, ha meg hardware-s kódolást akarsz akkor kell egy videokari, ami támogatja pl ati2xxx, nvidia 8xxx szériától bármi jó. És szerencsére ezeknél tényleg működik a gyorsítás, mert szabványosan van kódolva. A wmp11 biztosan lejátsza a .ts kiterjesztésű fájlokat, a többi programmal nincs tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest