- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ps_feri
csendes tag
válasz
Raucher #8316 üzenetére
Amíg a DigiTV adását fel lehetett törni, addig nem is volt gondom, a gyerek műholdvevője tökéletesen rögzítette az ATV-t .ts-ben, a laptopon szépen megnézhettem. Csak a DigiTV
MÁRA már az őskorban rekedt, CSAK a saját készülékeiket használhatod, amin nincs USB csatlakozás, tehát az ilyen egyszerű felvételnek annyi. Ráadásul új készülékük sincs, a szerelő szerint gányolni kell a régi darabokat.Így gondoltam azt, hogy majd a DVB-T adás megoldja a kínomat. Végül is azt a megoldást kell csak megtalálnunk, hogy miképpen is rögzíthető az ATV adása a gyakorlatban. Biztos van olyan linuxos settopbox, aminek nem akadály a kódolt csatorna, ha ott a Conax kártya. Végül is fizetünk mindegyik megoldásért, nehogy már ne rögzíthessem MAGAMNAK házi használatra a műsorukat. De mondom, a szabványos kimenetek is szóba jöhetnének: SCART, RCA, HDMI, Svideo, csak én nem tudom ellenőrizni, hogy ott kijön-e az ATV adása. Csak ezért meg nem vennék egy digitalizálót feleslegesen, mert akkor ott dögöljenek meg, oszt kész. Amúgy is csak néhány műsor érdekelne, de belehalni nem fogok, ha mégsem nézhetem őket utólag. Csak rohadtul bosszantó, hogy hülyének néznek minket.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Windows 11
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest