Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fundy00
csendes tag
Hali,
Olvasgattam visszafelé, de nem találtam a kérdésemre nagyon választ.
Az asztali gépemet átalakítottam média centerré a nappaliban és szeretném a funkciókat bővíteni digitális tv-zéssel is.
Az XBMC front-end programot használom, ami tudtommal nem tud kezelni TV-tunert (ha mégis, cáfoljatok meg), ezért csak azt szeretném, hogy a tuner a háttérben szépen felvegye a beállított műsorokat, de úgy, hogy ha esetleg a felvétel közben én az xbmc-vel egy filmet nézek, akkor a rögzítés tökéletesen rejtve a háttérben fusson.
Azt szeretném, hogy a felvétel időzíthető legyen rendszeresen is (pl az EPG-ben beállítanám, hogy minden vasárnap vegye fel a Heti Hetest)Ahogy olvasgattam a fórumot azt vettem ki, hogy a legtöbb tunerhez használható szinte akármilyen program, ez igaz? Milyen programot ajánlotok?
köszönöm és ne haragudjatok, hogy ilyen bugyuta kérdéseim vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Eladó egy XMG P406 laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest