Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
TSdoctor-t használja vki?
Az lenne a problémám, hogy amikor vágási pontot jelölök ki, akkor szépen frame pontosan kitudom jelölni. Viszont miután lementett már nem ott a vágás. Értem én, hogy újrakódolás nélkül nem lehet, de azt se mutatja (vagy nem találtam meg hol kell bekapcsolni, hogy az adott frame az I, vagy B. Vagy hol kezdődik az új GOP. Ez a 30-napos próbaverzió limitje, vagy ez ilyen pontatlan vágást tesz csak lehetőve?Ugyanis ugyanazt az anyagot dvbcut-al frame pontosan megtudom vágni. (gondolom pár fram-et újraszámol, újraindexeli a GOP-ot, vagy nemtom.)
Szóval miért megy dvbcut-al és miért nem tsdoctorral? Ha menne már meg is vettem volna, de így nem túl meggyőző.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Hirdetés
Új fizetett hirdetések
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest