- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
Sziasztok! Ma jött meg a kínai mindenki által jól ismert HDTV USB DVB-T kütyüm.
Van egy LG tv-nk, azzal kiváló a vétel, padláson van lepke antenna, szentestől kb 25-30 kmre vagyok. TV szerint 50% körül van a jelerősség mindkét muxon, de ő sosem kockázódik be, és ha gyengébb a jel akkor is kiváló a vétel rajta.Namost ez az USB vacak nem csinál semmit. Vettem hozzá mcx koax átalakítót is.
Vele kapott kiscdről tettem vel a driverét, majd utána dugtam be az usb be. Valami DVB-T 2 nek ismerte fel a win.
A saját Blaze 6.0 nem jött össze, a kódomat ami a CDn van már valaki használja azt mondta. A Stick valamit csinál mert távirányító power gombbal behozza a blaze-t
DVB- viewer 4.5 semmi
homesys 4 semmi
VLC semmi. Találtam itt a VLC ről leírást hogy kell használni, aszerint pötyögök be mindent, persze 786000 khz meg 826000 khz-val 8 MhzTehát csatornát nem talál semelyik progi. Ezen a kütyün az egyik az led? Az világítani szokott? mert nekem nem csinál semmit.
XP SP3 ról van szó. Mit rontok el, vagy rossz ez a dudva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest