- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
csendes #7357 üzenetére
Ne warezoljatok már...
Pontosítom... Arra vagyok kíváncsi, hogy előfizetés nélkül a kódolatlan csatornákat tudom-e nézni, vagy nem. Mert vannak olyan kódolatlan csatornák, amikhez odaírják, hogy valamilyen csomagban van, és olyanok is vannak, amikhez nem. Például ezen az oldalon vannak olyanok, és van, ahol pirossal írták ki, hogy kódolatlan, stb.. Lényeg, hogy én nem értek ehhez, ezért akarom tudni, hogy ami nem kódolt azt tudnám nézni, vagy azok közül is csak azt tudnám, ami valamelyik konkrét csomaghoz tartozik? Mert ha csak azokat lehet nézni, amikhez nem írtak csomagot, az elég silány, de ha a többit is lehet nézni, az elmegy. De szerintem ebben a kérdésben semmi warez nincs, csak tisztában akarok lenni vele, hogy hogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 64GB (2x32) DDR5 4800Mhz CL40 UDIMM
- iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256gb
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium - Akkumulátor 92%
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest