Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
A mai nap kaptam barátnőmtől egy USB-s DVB-t tunert. Gyárilag spec csatis a cucc és csak bot antenna járt, hozzá így csináltam egy kis átalakítást, hogy lehessen használni a kütyüt. Működik is rendesen, de a gyári progija nagyon ratyi. Nevén mondva: BlazeDTV 6.0 Mit ajánlotok e helyett, win alá? Ubuntu alatt pedig mivel tudom nézi a képét(?), mert a rendszer fel is ismerte fel, is raktam rá a zárt driver. Pár kép a cuccról, mivel noname így nem tudom megmondani mi a neve, de biztos van köztetek aki ilyet használ.

A képen látszik a modolt antenna így tudom, tetőantennával is használni, de a kocsiban ezzel a kis szutyokkal is
A rendes átalakító közel 1000Ft, és ezzel is jött a tetőantennával, rossz kábelezéssel a jel, nagyon jó minőségben. A feltett kérdéseimre a választ előre is köszönöm! Kellemes ünnepeket! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A rendes átalakító közel 1000Ft, és ezzel is jött a tetőantennával, rossz kábelezéssel a jel, nagyon jó minőségben. A feltett kérdéseimre a választ előre is köszönöm! Kellemes ünnepeket! 
wassermann