Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Milyen tunert tudtok ajánlani ami:
-Megy linux alatt is
-Win-en keresztül lehet steamolni valami progival,( jó lenne ha ahhoz is tudnátok segíteni..)
-DVB-T-s
- Nem egy havi fizetésbe kerül. Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm! -
fkenny
senior tag
Szia!
A tetőantenna vicces dolog, mivel annyira siettünk mikor fel lett rakva a nyáron a padra, hogy szó szerint le lett lökve a földre, és így is kiváló
Win7 és xp alatt is műxik, a gyári szutyokkal ,de win media centerrel nem.
Linux alá meg még várok ötleteket. Saját antennával is és tetővel is működik. Persze tetővel bent lakásba, a kis gyárival meg autóban. Remélem tudtam segíteni.
Rick4: Ki fogom próbálni! Köszönöm! -
fkenny
senior tag
Sziasztok!
A mai nap kaptam barátnőmtől egy USB-s DVB-t tunert. Gyárilag spec csatis a cucc és csak bot antenna járt, hozzá így csináltam egy kis átalakítást, hogy lehessen használni a kütyüt. Működik is rendesen, de a gyári progija nagyon ratyi. Nevén mondva: BlazeDTV 6.0 Mit ajánlotok e helyett, win alá? Ubuntu alatt pedig mivel tudom nézi a képét(?), mert a rendszer fel is ismerte fel, is raktam rá a zárt driver. Pár kép a cuccról, mivel noname így nem tudom megmondani mi a neve, de biztos van köztetek aki ilyet használ.
A képen látszik a modolt antenna így tudom, tetőantennával is használni, de a kocsiban ezzel a kis szutyokkal isA rendes átalakító közel 1000Ft, és ezzel is jött a tetőantennával, rossz kábelezéssel a jel, nagyon jó minőségben. A feltett kérdéseimre a választ előre is köszönöm! Kellemes ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BMW topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Macbook Air 2017 A1466 (2db)
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Konfig I5 8400 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - multifunkciós színes lézernyomtató kiváló állapotban eladó
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest