Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
- 

fkenny senior tag Sziasztok! 
 Milyen tunert tudtok ajánlani ami:
 -Megy linux alatt is
 -Win-en keresztül lehet steamolni valami progival,( jó lenne ha ahhoz is tudnátok segíteni..)
 -DVB-T-s
 - Nem egy havi fizetésbe kerül. Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm! 
- 

fkenny senior tag Szia! 
 A tetőantenna vicces dolog, mivel annyira siettünk mikor fel lett rakva a nyáron a padra, hogy szó szerint le lett lökve a földre, és így is kiváló 
 Win7 és xp alatt is műxik, a gyári szutyokkal ,de win media centerrel nem.
 Linux alá meg még várok ötleteket. Saját antennával is és tetővel is működik. Persze tetővel bent lakásba, a kis gyárival meg autóban. Remélem tudtam segíteni.
 Rick4: Ki fogom próbálni! Köszönöm!
- 

fkenny senior tag Sziasztok! 
 A mai nap kaptam barátnőmtől egy USB-s DVB-t tunert. Gyárilag spec csatis a cucc és csak bot antenna járt, hozzá így csináltam egy kis átalakítást, hogy lehessen használni a kütyüt. Működik is rendesen, de a gyári progija nagyon ratyi. Nevén mondva: BlazeDTV 6.0 Mit ajánlotok e helyett, win alá? Ubuntu alatt pedig mivel tudom nézi a képét(?), mert a rendszer fel is ismerte fel, is raktam rá a zárt driver. Pár kép a cuccról, mivel noname így nem tudom megmondani mi a neve, de biztos van köztetek aki ilyet használ.    
 A képen látszik a modolt antenna így tudom, tetőantennával is használni, de a kocsiban ezzel a kis szutyokkal is A rendes átalakító közel 1000Ft, és ezzel is jött a tetőantennával, rossz kábelezéssel a jel, nagyon jó minőségben. A feltett kérdéseimre a választ előre is köszönöm! Kellemes ünnepeket! A rendes átalakító közel 1000Ft, és ezzel is jött a tetőantennával, rossz kábelezéssel a jel, nagyon jó minőségben. A feltett kérdéseimre a választ előre is köszönöm! Kellemes ünnepeket! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

wassermann
 wassermann