Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
PikkPukk
üzenetére
A DVB-T tunert tartalmazó tévékbe be van építve a CI, azaz Common Interface, ahova a dekóderkártyát kell csatlakoztatni. Legalábbis én még nem találkoztam olyan tévével, aminek ne lett volna, pedig fordítottam belépő szintű Vestel tévé használatiját, és ott is volt. Szóval ez nem lesz gond.
Szerintem tuti, hogy fizetős csatornák (is) lesznek, különben a műsortulajdonosokat semmivel nem lehetne érdekelté tenni, hogy a DVB-T-n is adjanak, hiszen a kábeltévé társaságoktól jó pénzt kapnak a kábeltévé társaság előfizetői számának alapján (ebből él a rengeteg kis adó a BP TV-től a TV Paprikáig). Ha pedig sokan lemondanák a kábeltévé előfizetést, mert ingyen lehet nézni a csatornákat, ráadásul digitális minőségben, akkor elesnek a tévétársaságok a kábelesek által fizetett bevételtől. Valószínűleg ezért nem erőlteti az RTL meg a TV2, hogy bekerüljenek a multiplexekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Honor 70 (FNE-NX9), 8/256GB, 5G, Dual SIM, Éjfekete, független, garanciális
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann