- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
PikkPukk #614 üzenetére
A DVB-T tunert tartalmazó tévékbe be van építve a CI, azaz Common Interface, ahova a dekóderkártyát kell csatlakoztatni. Legalábbis én még nem találkoztam olyan tévével, aminek ne lett volna, pedig fordítottam belépő szintű Vestel tévé használatiját, és ott is volt. Szóval ez nem lesz gond.
Szerintem tuti, hogy fizetős csatornák (is) lesznek, különben a műsortulajdonosokat semmivel nem lehetne érdekelté tenni, hogy a DVB-T-n is adjanak, hiszen a kábeltévé társaságoktól jó pénzt kapnak a kábeltévé társaság előfizetői számának alapján (ebből él a rengeteg kis adó a BP TV-től a TV Paprikáig). Ha pedig sokan lemondanák a kábeltévé előfizetést, mert ingyen lehet nézni a csatornákat, ráadásul digitális minőségben, akkor elesnek a tévétársaságok a kábelesek által fizetett bevételtől. Valószínűleg ezért nem erőlteti az RTL meg a TV2, hogy bekerüljenek a multiplexekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest