- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
PikkPukk #614 üzenetére
A DVB-T tunert tartalmazó tévékbe be van építve a CI, azaz Common Interface, ahova a dekóderkártyát kell csatlakoztatni. Legalábbis én még nem találkoztam olyan tévével, aminek ne lett volna, pedig fordítottam belépő szintű Vestel tévé használatiját, és ott is volt. Szóval ez nem lesz gond.
Szerintem tuti, hogy fizetős csatornák (is) lesznek, különben a műsortulajdonosokat semmivel nem lehetne érdekelté tenni, hogy a DVB-T-n is adjanak, hiszen a kábeltévé társaságoktól jó pénzt kapnak a kábeltévé társaság előfizetői számának alapján (ebből él a rengeteg kis adó a BP TV-től a TV Paprikáig). Ha pedig sokan lemondanák a kábeltévé előfizetést, mert ingyen lehet nézni a csatornákat, ráadásul digitális minőségben, akkor elesnek a tévétársaságok a kábelesek által fizetett bevételtől. Valószínűleg ezért nem erőlteti az RTL meg a TV2, hogy bekerüljenek a multiplexekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest