Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
zhagyma
üzenetére
És a 195Ft/m milyennek számít ?
De angol nem volt itt fent ?
Mert a lengyel nem igazán megy.
Mondjuk egy jó része kitalálható a specifikációknak, de nem minden + azért a szöveg is jól jönne.Félreérted, nem tervezek földi + Sat közösítést (illetve késöbb lehet majd amúgy, de ez teljesen más téma). Csak ami fönt van erősítő, azt rémlik hogy használtuk a földihez is (amíg épp nem volt se Am Mikro, se Antenna Digital). Lehet nem jól tettük amúgy ?
De lehoztam köben az "erősítőt", és szétszedtem. Egy egyszerű fekete fémdobozban volt, semmi márkajelzés vagy ilyesmi. Ki is derült, hogy azért, mert nagy valószinűséggel egy ismerősünk csinálta anno, aki ezzel (is) foglalkozott.
Pl. Puskás szövetkezet trafó van benne.
Elég egyszerű felépítésűnek tűnik, úgyhogy ezért csodálkozom, de lehet csak az egyszerű de nagyszerű kategória.
Mindjárt rakok fel képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk egy jó része kitalálható a specifikációknak, de nem minden + azért a szöveg is jól jönne.