Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Köszönöm a válaszokat!!

Még annyi,hogy én is hasonló cipőben járok,mint egy előttem szóló,nekem is egyszerre két kábel bedugását kéne megoldanom a tv-be, hogy ne kelljen mindig huzogatni: kábel és a rendes antenna.
Egy másik topicba ajánlották nekem ezt, ezt elvileg manuálisan kell kapcsolni amikor a másik kábelt akarom használni, ami sokkal kisebb gond,mint a kábel huzogatás. Elvileg egyszerre csak egy kábel jelét küldi,így az összeütközés is kiküszöbölhető.
Mennyire életképes ez a megoldás?
Mondjuk ez tényleg egy buta kérdés: van egy rohadt nagy parabola antennánk az ablakban az asztali műholdvevőhöz,ami elvileg nem házra néz,hanem a vár fele,amerre szabad az út,és csak jó messze van épület vele szembe (3utca hossznyival lejjebb)..
Naívan kérdezem: nem lehet ezt vhogy hasznosítani a tvbe épített mpeg4 tunerem felé?
Vagy nagyon nagy butaság?
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Nikon DSLR topik
- hcl: ReaR backup
- Mobil flották
- Hobby elektronika
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann