- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- forropite: Tapasztalataim a lágylézer-terápiával – mit érdemes tudni róla?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Köszi.
A gyári AVerTV6-al nem jön be semmi, csak a TV2 néha, az is szarul, hangyás, hang néhol van néhol nincs. Egyik szoba végébe bejön, a másik végében pedig már nem. Ez nekem gyanús, szerintem itt valami nem okés. Próbáltam laptop-vista és gép-xp verzióval is, semmi változás. Amúgy nem írt ki hibaüzenetet a dvb, és a 3.9.4.0 van meg. Megy mindkék rendszeren.
Jelerősséget se tudok nézni, a TSReader Lite-al. Be van dugva a kütyű, de nem talál semmit. Pedig azt csináltam, ami a képeken van, meg le van írva. :S
Dvbben ezek vannak beállítva. Csak azért piros, mert nincs bedugva, gondolom tudjátok
Ezek vannak beállítva codecek, ezek jók?
hardware részHa keresek csatornákat, akkor semmit se hoz be. Kevés lenne a gyári antenna? Valamivel nem lehetne erősíteni, lejjebb írtál Edigitalról egy antennát, az jó lenne nekem? Illetve ez a cucc faternak kell a laptoppal, általában Frankfurtba lenne használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- RAM topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-roller topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Windows 11
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest