- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
válasz
A-l-i-e-N #3731 üzenetére
Ugyanilyen tunerem van nekem is. Érdemes letölteni a gyártó weboldaláról a legújabb szoftvert, az nálam már képes a folyamatos megjelenítésre. Ami igazán bevált az a Dvbviewer 3.9.2.0-tól fölfelé. Ebben a topic-ban is olvashatsz arról, hogy hogyan kell beállítani ezt a programot. Hátránya, hogy nehéz beszerezni még próba verzióban is, mert a neten sok olyan változata kering, amire a vírusirtók trójait jeleznek..
Másnál úgy tudom, hogy megy még a MediaPortal is, ezt is érdemes kipróbálni, mert legálisan lehet ingyen hozzájutni.
Mákosmetélt
Dél-pesti vagyok én is, korábban már írtam itt a vételi tapasztalataimról. Eddig egy erősítős szobaantennával hónapokon keresztül stabilan ment 99-100% körüli minőségben a vétel beltérben, de ma nem akar menni. Gyenge a jel, a szokásos 60-70% helyett max. 40%-ot sikerült elérnem. Lehet, hogy a hiba nálam van, de azért a helyedben nem ma próbálkoznék a vétellel. Ha adó oldalon van most a gáz, akkor lehet, hogy holnapra már ki is javítják és akkor eséllyel próbálkozhatsz, de azért minimum egy erősítős szobaantennát ajánlok beszerzésre ehhez.A TsReader-hez olvasd el ezt a leírást, ebben megtalálod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy a jelminőséget is kijelezze a program.
A DvbDream sajnos csak nagyon korlátozottan használható a MinDig-hez, mert nem kezeli az AAC hangot, ezért jópár tv és az összes rádió néma marad. Ahogy fentebb is írtam a dvbviewer-el vagy a MediaPortal-al érdemes próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest