- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBmaster
csendes tag
Kedves Mindenki!
A segítségetekre lenne szükségem. Valószínűsítem, hogy a sok ezer komment alatt már eset szó róla, de én sajnos nem találtam meg.
A kérdésem, hogy szeretnék az ASTRA-n lévő DVB-S rádió csatornákat hallgatni és rögzíteni. Ezek eltérő kódolásban adnak (MPEG2, MP3, AC3 5.1). Hogyan, milyen kártyával ill. progival lehet ezeket befogni és hallgatni. Ja ezek mind kódolatlanok.
Ezt nézem ki: GIGABYTE TV Tuner PCI GT-PS700 Ez a rádiózáshoz elég? Milyen progi kell hozzá??
Esetleg érdemes lenne valamilyen komolyabb kártyát venni, ha HDTV-t is akarok később nézni?
Aztán továbbítani kéne SPDIF-en az erősítőnek, hogy jó minőségben lehessen hallgatni. Előre is köszi mindenkinek a segítséget.
Üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest