- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szendru
csendes tag
Kedves zhagyma!
Köszönöm a gyors segítséget, de bedobtam a törülközőt és visszaadtam a tunert a forgalmazónak. Az egész napom ráment a próbálgatásokra és kipróbáltam egy Leadtek tunert is, egyik gyengébb, mint a másik. Sajnos még gyerekcipőben jár a dolog, mert nem úgy kell működnie a dolgoknak, hogy egy egyszerű, hozzá nem értő felhasználó napokig szórakozzon, hanem olyan telepítő lemezt kell készíteni, amely plug and play módon - természetesen érzékelve az op. rendszer tulajdonságait, minden szükséges dolgot működőképesen feltelepít. Hát ezek a ketyerék ettől még nagyon messze állnak. Pl. a windows 7-re felrakva, a TV szoftver nem érzékelte a hardvert, arról már nem is beszélve, hogy nekem kellett kiválasztanom mindent, magától ezt a telepítő program nem tudta. Ennél jobb volt a Leadtek lemeze, az nem törődött vele, hogy XP vagy Vista, tette a dolgát. Persze a végeredmény ettől függetlenül siralmas volt, a csodaantennája (valamilyen aktív keretantenna) sem birkózott meg pl. a XIII. ker-ben az utcán a jelszinttel. Ez pedig nudli, mert egy analóg vevő elműködik 40 dBuV jellel , igaz gyenge képpel (egy szobaantennával) ez a csodálatos DVB-T adás meg nem is detektálódik ekkora szinten. Szóval ezeknek a sorsuk hasonló a műholdas vétel hőskorához, amikor még másfélméteres átmérőjű tükrökre volt szükség, ma meg a fejjkonverterek jel/zaj viszonyának és a sugárzás javulásának következtében 40-60 cm-es tükör is elég. Csak ki kell várni... Ha megérem. Üdv Szendru
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest