Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
válasz
HarryPotter
üzenetére
Az átalakítót megveheted pl. az infopatika-n.
Tényleg nem túl drága. Mondjuk azt írják tetőantennához, de gondolom ilyen tekintetben nincs különbség a tető- és a szobaantenna között, így használható ahhoz is is. Ezt inkább zhagyma tudná megmondani, Ő sokkal jobban ért ehhez a témához.Az antennát amit megrendeltél néztem én is, de akkor nem találtam olyat aki hajlandó lett volna kis hazánkba postázni.
Egyébként csak azért akartam beszerezni, mert kíváncsi vagyok, hogy tényleg van-e jelentős különbség pl. egy néhány ezer ft-os parabolahálós szobaantennához képest.
Azért városon belül ennél kevésbé brutális és olcsóbb antenna is elég, még a jelenlegi jelentősen csökkentett Budapesti adóteljesítmények mellett is.
Azt azért vedd figyelembe, hogy ez irányított antenna, ami azt jelenti, esetleg nehezebb lesz találni olyan pozíciót amivel egyszerre több (jelenleg kettő van) frekvenciát (csatornát, mux-ot) is jó minőségben tudsz befogni.
Persze ez csak akkor gond, ha a mux-ok jelei nem ugyanott foghatók. Ez függ attól, hogy hány helyről sugározzák őket (jelenleg Széchenyi-hegyről és Száva utcából, de elvileg mindkét helyről ugyanazt) valamint attól, hogy milyen, mennyire reflexiós a vételi hely. A beltéri vételre, főleg lakótelepi környezetben jellemző, hogy visszavert jelet (is) veszel így ilyenkor nagyobb az esély, hogy a különböző frekvenciák eltérő antennapozícióban érhetők el a legjobb minőségben.
Szóval kíváncsi vagyok, hogy teljesít az antenna, ha megérkezik akkor jó lenne ha tudnál néhány szót írni róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Napelem
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (421)
- AM5 Gamer PC: Ryzen 5 8400f // RTX 4060 // 16Gb DDR5 // 1Tb PCIe 4x4 SSD
- újszerű iPhone 15 Plus 256GB green zöld független Apple
- Synology DS218+ eladó
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann