Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
válasz
romulan
üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Hm, lehet, hogy egy ilyen lepkét én is ki tudnék akasztani az ablakba. (pont adóirányba néz az ablakom, csak épp le vagyok egy kicsit árnyékolva egy hegy és egy épület által) Kérdés, hogy a boltban kapható gyári darabok mennyivel rosszabbak esetleg, mint az ilyen "profi" barkácsművek?
A yagi és a Thomson a két végletet képviseli: az első túl szűk, a második túl széles tartományban működik. Az utóbbit tesztelni kellene, hogy mennyivel rosszabb esetleg, mint a lepke, mert lehet, hogy nem is rosszabb. Analógon használtam már ilyet régebben, kevés sikerrel, mert hiába volt erős a jel, ha a reflexiók miatt meg szellemképes. De a diginél nincs ilyen probléma... Még megrágom, melyik legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán GPS + Cellular nagyon szép, akkumlátor 99%! Apple.hu céges.
- Logitech G29 kormány és pedál szett, hibátlan állapotban 3 hó garanciával üzletből eladó!
- Zotac RTX 2060 AMP 6GB GDDR6
- PlayStation VR2 szett, töltőállomással és merev hordozótáskával, Bp-i üzletből eladó!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
wassermann