Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
Ebből nekem nem derül ki, hogy pontosan melyik típus. Rá van írva a készülék előlapjára. Ahhoz megkeresed a legfrissebb firmware-t valamelyik linken amiket beraktam. Letöltöd és kicsomagolod egy pendrájvra. Javaslom az EMU végűt feltenni. Csinálsz egy firmware frissítést a loaderrel együtt és kész. Utána újrahangolás (csatornakeresés) és használhatod. Esetleg annyit tehetsz frissítés előtt, hogy egy másik pendrájvra lemented a csatornalistát amit a frissítés után visszatölthetsz róla, ha nem akarsz újrahangolni.
Ha van Ralink RT5370 chipes WiFi adaptered, akkor fel is tudsz jelentkezni a hálózatodra így az Internetre. A Youtube az kétséges, hogy működni fog e. Ott folyamatos a változás így nem biztos, hogy a box eléri. Jelenleg nálam speciel éppen nem működik. Az időjárás működik. Ha vannak net-es rádió esetleg TV-s lejátszólistáid és kompatibilisek a box által elvárttal akkor nézheted ill. hallgathatod őket. Én egyszer hozzájutottam egy ilyen IPTV gyűjteményhez, de a ~80%-a nem működött, a maradékon meg számomra érdektelen műsorok voltak.
MindigTv-re vagy kábelTV-re használod? A saját kártyaolvasóját használod ha egyáltalán használsz kártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 1 VII Japán
- További aktív témák...
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- 7 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 840 G10
- SONY A 6700 váz karc és kopásmentes 2 év garancia + ajándék SMALLRIG CAGE
- Kona Mahuna 2020 29" L-es vázméret MTB
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann