Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Hieronymus #18211 üzenetére
"Lehet, hogy tévedek, bár nincs rá nagy esély. A technisat eszközök esetében is számolni kell ezzel. (A Németországban forgalomba hozott példányokkal szinte biztosan.)"
Sajnos ezt sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom. Sosem vettem fel még kódolt adásokat csak kódolatlanokat az AMIKO-val annó, amikor még megvolt a cucc. Azok a FTA felvételek hordozhatóak voltak, de ez egy NTFS fájlrendszerű rögzítésnél - szinte - természetes.
(Ja! ... és TechniSat Set Top Box-om sincs, de van olyan távoli ismerősöm akinek van és elégedett vele, de ő sem igazán "hordozgatja" a felvett műsorokat. Rögzíti, visszanézi oszt letörli, ha már nem kell neki.)
Kacérkodtam annak idején a TechniSat-al, de engem igazán a 4K-s (UHD-s) DIGIT ISIO STC érdekelne.
... de, amióta TVMosaic-ot használok elmúlt a TechniSat iránti vágyam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futárcégek
- Építő/felújító topik
- Rendszergazda topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó Bambulab P1P Combo
- ASUS Dual GeForce RTX 4060 ingyenes szállítással, 2026 szeptemberig garanciás
- Alphacool Rise Flat Reservoir D5 - pumpa nélkül
- Dell Pro 14 PC 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest