Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ketogén étrend
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
Annak idején, évekig egy BT878-as chippel szerelt tunerkártyát használtam videómagnóként. Egy hibája volt: egy idő után elcsúszott a képtől a hang. Erre az volt a megoldás, hogy a max. fájlméret állítgatásával belőtem, hogy kb. 10 perc hosszú videófájlokat készítsen, mert ennyi idő alatt az elcsúszás még nem volt érzékelhető.
Ha így felvett egy filmet, lett egy rakás fájlom, amiket viszont a Virtualdub már összefűzve nyitott meg...Aztán pár évre rá megjelentek olyan kártyák, amik röptében elvégezték az analóg adás MPEG2-be tömörítését is. Vettem egy ilyet és örökre megoldódott a korábbi szinkron probléma. Ez a kártya egészen a digitáis-műsorszórásra való átállásig megvolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann