Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
válasz
zhagyma #1624 üzenetére
Én is ecseteltem már korábban a képminőség problémát. Én sem értem, hogyan képesek ilyen szutyok képminőséget produkálni... Majd ha beindul a TV2/RTL, megpróbálok egy olyan filmet elkapni, ami megvan DVD-n is, és csinálok egy összehasonlító tesztet DVD, DVB-T/H264, és saját XVID és H264 CBR tömörítések között...
Az meg a másik, hogy nem elég, hogy jó kicsi teljesítménnyel sugároznak, még be is gyömöszölnek 10 digitális adást ugyanabba a sávszélbe, ahol eddig csak 1 analóg ment. Ez a kapzsiság csúcsa...
Jó, persze gondolhattuk volna, hogy még véletlenül sem fognak olyan ingyenes rendszert kiépíteni, ami a fizetős rendszerek (mint pl. az Antenna Digital, az AH levegőben terjesztett "kábeltévéje") számára konkurenciát jelentene... Éljen a korrupció meg a monopólium... Egy darabig - naívan - azt hittük, hogy végül is tökmindegy, hogy ki fogja sugározni a digitális tévéadásokat, csak minnél hamarabb induljon el, és akkor nézhetünk sok csatornát otthon tuti minőségben... Erre szokták mondani: nem nyert...Egyébként meg be kellene vezetni a DVB-T2 szabványt, ahol már kb 35mbit/s az átvitel (a mostani 24 helyett), de akkor sem kellene 5-6 SD (6-7Mbit / csatorna) vagy 2-3 HD adásnál többet összecsomagolni, úgy elfogadható lenne a kéminőség... Na, ez az amit mi nem fogunk megkapni sose...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gamepad
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest