Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, végre beszereztem egy új sat/dvb-t hibrid vevőt (edision argus mini 2in1), módosított fw-t raktam fel rá, és ezzel már megoldódott a régebbi tivusat kártya kompatibilitási gondom.
Viszont előjött egy másik problémám.
Ha veszek fel usb eszközre adást, akkor nem csak az aktuális adást rögzíti, amit én szeretnék, hanem az egész transpondert.
Így egy perc kijön kb 280mb-re, és van benne kb 4-5 adónyi műsor.Ez mind szép és jó, de még nem találtam alkalmas programot, ami pikpak szétszedi a felvett ts-t csatornánkénti streamre.
Próbáltam a tsmuxert, de ott párosítgatni kell, ami időigényes dolog.
Nincs vmi egyszerű program erre, ami könnyebben végzi el ezt a feladatot?
Dvb-t része még nincs beüzemelve, de feltehetőleg az is így fog felvenni, ami nem jó nekem. :S
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest