Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Tudnátok segiteni nekem ebben a DVB-T világában?
Egyszerüen nem értem, hogy hogyan lehet, hogy bármelyik programot használom semmi nem jön be .Már probáltam a gyári szoftvert a homesyst a progDVB, DVBDream, DVB wiever programokat is, de semmi eredmény nem volt.
Egy alcor stickem van a hozzá adott gyári antennával.Egy viszonlag szük területen viszont jön 4 osztrák adóAz az érdekes, hogy fenn pesten müködik a hármas határhegyi adorol,de csak a M1,M2, duna csatorák ezek full jelerövel jönnek viszont az RTL és a TV2 semmilyen jelenet nem mutat ott sem.De pár centis mozgatásra már elmegy a jel
Itthon a kabhegyröl semmilyen jelet nem tudok befogni, viszont a szemközti szomszédnál meg jönnek a csatornák.
A homesysnél itthon nem tudom még az adót sem kiválasztani vagy a keresést elinditani, viszont pesten müködik .mit lehetne kezdeni vagy mit kéne állitani, hogy mindenhol legyen jelem és ne kelljen egyensúlyozni az atennával mint MR BEAN .
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest